Van olyan aki nem szereti ha más vezeti az autóját? Miként kezelitek a vezetni vágyókat?
Megmondom őszintén, én utálom ha más megy a kocsimmal.Főleg ha "kipróbálhatom" kérdést.
Nem azért mert egy nagy szám az autóm, semmi extra, de én ideges vagyok, bárki vezesse a kocsit.Nem "bízok" meg "nem bízok", felőlem Michelisz is ülhet a volán mögött, ha az én kocsimban van ideges lennék.
Szeretek vezetni, de nem csak ez, hanem, nem is tudom igazán elmondani.
Utálom, ha más vezet, és egy forgalmi szituációban nem azt teszi amit én tettem volna.De ha a saját autója nem izgat, mert akkor ő a "főnök" az ő dolga, de én azt szeretem ha a kocsim úgy megy ahogy én gondolom.
Nem is képzelem azt,hogy "mi van ha nekimegy", tényleg nem, tudom leírni, egyszerűen csak utálom.
Ugyan így a céges autómat is sajátoménak érzem, én nem bírok a jobb egyben ülni.Volt hogy egy munkatársammal mentünk, akinek ugyan olyan jogosultsága volt vezetni azt a kocsit, mint nekem, és mikor a jobb egyben ültem szinte lüktetett a fejemben az ér, semmi sem tetszett amit csinál, de mégis magamban kellett tartanom.(törték már össze ezt a kocsit, az sem érdekelt mert nem voltam ott, na de ha ott vagyok, szerintem infarktust kapok)
Mégis leginkább a "kipróbálhatom?" kérdést utálom.
Én sosem kérdeztem még meg senkitől, egy barátom R32-es Golfját próbáltam ki,azt is ő ajánlotta fel, de más is ajánlotta már fel az autóját vezetésere, én elutasítom.
Nem izgat más kocsija, elhiszem,hogy jó kocsi, de nem akarom kipróbálni.Nem azért mert szarnak tartom, csak valahogy nem izgat.
Én ada adom szívesen, nem sajnálom.
Ha össze törik fizetik. De más kocsiját óvatosabban vezeti az ember mint a sajátját.
Kölcsön nem adnám szívesen senkinek, maximum szűk családon belül.
Olyan már volt, hogy családtag vagy barát vezette a kocsim, úgy, hogy én is ott ültem.
Ezeken nem szoktam idegeskedni, mert csak olyannak engedem át a volánt akit eleve ismerek annyira, hogy fel tudom mérni, hogy vezet. Tanulóvezetőt vagy kontárt soha nem engednék a volánhoz.
Baleset nyilván bekövetkezhet, de ezen kattogni elég paranoid egy jó sofőr esetén.
Én egyébként más autóját nem szívesen vezetem, volt pár kocsi ami annyira unikum volt, hogy "muszáj" volt kipróbálni, mert vagy sosem lesz rá lehetőségem, hogy vegyek, vagy egyszerűen sosem venném meg mert nincs rá igényem, viszont a kíváncsiság hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!