Amikor egy kisgyerek akaratos, nem akar szót fogadni, visit, sir, hogy elérje a célját. Hogyan kezelitek a helyzetet? /4,5 éves/
Asszem ebben a korban még ragaszkodnak a szokásokhoz. Szoval valahigy napirend szerint kéne jatszani is.
Szoval légy következetes. Ha a gyerek tudja hogy pl x orakor mese akkor mindig legyen x orakor mese.
Persze hogy osszezavaridik ha egyszer nezhette a mesét masszor meg tiltják..
Nem feltétlen nevelési hiba. A lányom ugyanilyen korú,és szó szerint így viselkedik. A rokonság szerint a férjem is ilyen volt. Ilyen is maradt. Amit elhatároz, azt véghez is viszi. Nagyon sikeres, magabiztos ember.
A lanyunkat hagyjuk hisztizni,ha valamire nemet mondunk, akkor a műsor ellenére sem engedjük. Mikor lenyugszik, akkor nagyon igényli a szeretgetést,akkor szoktam elmondani,hogy milyen csúnyán viselkedett.
Tudom, hogy most nehéz,de én remélem, hogy később rz a személyiség jegye előnyére válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!