Mit tehetek ha nem akar bilire ülni a gyerekem mert rászokott a hintalovazásra mese nézés közben?
Eddig bilizés közben nézte a mesét de mióta rájött hogy hinta lovazás közben is lehet nézni a mesét azóta nem akar ráülni a bilire, ordít, visít, nem marad meg rajta.
Egyébként 2 éves.
Az benne a borzasztó hogy mikor rá erőltetem a bilire akkor nincsen benne semmi,és hamar távozik is a biliről, és 1-2 percen belül valahol a házban a szőnyegre kiengedi a pisit.
Jobbik esetben az udvaron.
Már hetek óta nem kellett rá adni pelenkát nappalra csak ha hosszabb útra mentünk valahova, és éjjelre.
NE haragudj, de milyen hülyeség, hoyg bilizve nézi a meséket?
HA bilizés, akkor arra figyeljen, a közben tv csak igen komoly problémákat okozhat a fejlödésében.
A bilizésnek nem az a lényege, hoyg a gyerek órákig rajta ül és esetleg véletlen sikerül valmai bele, hanem hogy ha a gyereknek kell, akkor ráül, elvégzi a dolgát és utána azt csinál, amit akar.
ez így azért elég beteg. ennek mi köze a szobatisztasághoz, hogy bilin ülve mesét néz és épp belepisil? és mennyi ideig ültetted ott, hogy egész nap nem kellett pelenka?
én annak vagyok híve, hogy vegyük le a pelenkát, na de ez amit te csinálsz az már túl megy egy határon
Ne erőltesd, felejtsd el a témát és a bilit pedig vidd ki a fürdőbe vagy a nappaliba, ahol nincs tv... Mellesleg tényleg ott lett elrontva hogy hagytad, hogy bilizés közben más tevékenységet végezzen. A fiam a szobánkban bilizik de soha nem engedtem hogy közben autót tologasson, mondjuk a tv szokott menni de nem kötötte össze a bilizéssel.
Amíg erőltetni próbáltam 2 éves fiamnál a bilizést addig csak sírás meg hiszti volt és mindig máshova pisilt a lakásban. Aztán hagytam a francba az egészet, gondoltam majd valaki más rászoktatja majd... :D 2 hét múlva (2 éves 2 hónaposan) magától szólt hogy pisi, aztán kaki, és konkrétan semmit nem kellett tennem csak aszisztálnom a bilizésbe (hozni-vinni a bilit, popót törölni stb...), nem kell azóta sem nyaggatnom és baleset sem volt. Megérett rá és látod, egyedül rászokott. Már 2 hónapja szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!