Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan miért utálják a Suvokat?

Sokan miért utálják a Suvokat?

Figyelt kérdés

Szerintem, praktikusabbak, jobbak, mint a kombi autók vagy a nem hétüléses egyterűek.

Egy Jeep Grand Cherokeem van dízel, már 11 éves, most akarok helyette egy Touareget venni.

A magyarok utak olyanok sokhelyen, mint a terep.Itt főleg van értelme a SUV-nak.

Én személy szerint a kétüléses sportkocsikat, meg a Smart féle kicsi autókat nem szeretem és értelmetlen típúsnak tartom.Mivel, semmi hely nincs bennük.

Meg, aki egyszer ült már SUV-ban, utána nem akar átülni sima autóba.Sokkal jobb vezetni, hogyha magasabban van.

2016. máj. 12. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre hogy az emberek inkább szeretik, sem mint utálnák. Egyre többet látni belőlük az utakon, s a kínálat is egyre szélesebb a kereskedésekben. Formára sok mindenkinek tetszik, köztük nekem is. Ráadásul már egészen kedvező áron lehet hozzájuk jutni. Most lehetne ecsetelgetni az előnyöket meg a hátrányokat, de teljesen felesleges. Az ember elsősorban mindig is a szemére hagyatkozik, és akinek valami nagyon tetszik, azt nem lehet észérvekkel lebeszélni arról. Sok szakértő és teszteredmény dícséri ezeket az autókat. Semmivel sem rosszabb vagy jobb konstrukció ez, átlagos közlekedéshez, mint egy 4 ajtós sedán vagy egy 5 ajtós ferdehátú. Az emberek igényeitől függ hogy mire van szükségük.
2016. máj. 13. 14:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Természetesen nincs, ez státusz szimbólum kérdése, ez lett mára a megítélés kérdése, mindegy ki mekkora bünőző vagy bunkó ha terepjáróban ül rögtön fel kell nézni rá, bezzeg egy suzuki swiftes aki ismeri a kresz-t és udvarias azt meg rögtön dudálják....gyors volt a rendszeváltás 89-ben, észt sajnos nem adtak hozzá.
2020. okt. 28. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!