Miért utálják a Suzukisokat? :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__472..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__472..
De élőben is tapasztalok ilyesmit : 1 sávos körforgalomban dudálgatva előznek, a motoros kereszteződésben balra fordulás közben szintén dudálva előz, osztálytársam szerint papírkocsi :(
Mi ez az előítélet? Rosszabb, mint a rasszizmus. :(
1. Papír.
2. Igénytelen
3. A tulajok mindig bizonygatni akarják, hogy az ő autójuk a legjobb választás mert megbízható.
4. Az övé 5 millilitert fogyaszt, a tiétek meg 10 litert szintű bizonyítás kényszer.
5. A boyracerek számára egy suzuki csak tötymörög (pedig tartja a táblasebességet) és csakis suzuki teheti ezt, másokat nem vesznek észre ha ugyanezt csinálják
Nagyjából hirtelen ennyi.
Mi savazás lesz itt amúgy, már várom :D
Mert lenézik. De azért kíváncsi lennék, hogy ilyen nagyképű farkat gyorsulna le egy 1.3-mas, vagy akár 1.6-os Swift. Néznének, mint Misi a moziban.
Amúgy ha állandóan ledudálnak, akkor szerintem nem az autódat dudálják le...
4-es válaszoló lehet hogy nem mondott hülyeséget. Én nem suzukival járok, de annyira nem is látom a jelenséget amit írsz. Lehet hogy a vezetési stílusoddal vannak bajok, és azért dudálnak. Lehet hogy nem jó időben indexelsz, vagy nem jók a "jelzéseid" a többi közlekedő irányába. Ugyebár a többség azt szereti ha a jármű mozgásából előre lehet következtetni hogy mi fog történni.
A papírkocsira meg annyit hogy valóban nagyon gyenge a kasznija az öreg suzukiknak, ezt nem nagyon vitatja senki.
Nekem mindegy ki milyen autóban ül, a Suzukisokkal sincs semmi bajom, de ha valaki utálja a Suzukisokat, az azért van, mert a Suzukisok általában minden más drágább autót szidnak meg lesz*roznak, és ők harcolják ki maguknak, hogy utálják őket, mert azt hiszik, hogy az ő autójuknál nincs jobb.
Meg mindig csúnyán néznek rám, mikor ülök az Audimban, pedig normálisan vezetek, és fele annyit adtam érte, mint ők az új Suzukiért. Szóval én is kezdem utálni őket.
1.Suzukit többnyire csak a tipikus tudatlan,csóró magyar vesz.
2.Mivel csóró,üzemanyagra sincs pénze magyarul egy éveben alig megy a kocsijával-->nincs rutin
3.Ezek után nem kell csodálkozni hogyha a vezetni is alig tudó Suzukist előzik.Rosszabbak mint a tanulókocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!