Miért utálják annyian a KIA cee'd-et?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 18:02
1/15 anonim válasza:
Én nem utálom, bár nem vennék koreait, nem is szeretem..
De nem utálom
2/15 anonim válasza:
Miért utálják annyian a Daewoo-t?
Miért utálják annyian a Suzukit?
4/15 anonim válasza:
miért utálják annyira a citroeneket?
5/15 anonim válasza:
Miért? Utálják?
Én ezt nem vettem észre.
Én kifejezetten szeretem. Nekünk egy SW-nk van már 3 éve és 100 %-ig meg vagyunk elégedve vele. És hát a 7 év garancia...
Előtte Picantonk volt, azt is imádtuk. Csak már kicsi volt, ezért cseréltük a Cee'd-re.
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem is cee'd SW-m van, viszont már annyi helyről hallottam, hogy szar (pl belsoseg.blog.hu) és komolyan nem értem ezeket az embereket!
2010. máj. 29. 19:22
7/15 anonim válasza:
Általában a Koreai autókhoz nincs utángyártott alkatrész csak gyári,aminek az ára vetekszik a méreg árával !
8/15 anonim válasza:
nem tudom, én vszeg olyat fogok venni használtan (sima 3 ajtósat).
7 év garancia, és egy majdnem full extrásat, 2 évesen kb 2-2.5 milliórt meg lehet venni? A hülyének is megéri.
9/15 anonim válasza:
Hát a hülyének lehet, de én biztos nem azt vennék 2.5 millióból, pláne nem 3 ajtósat, amit ki sem lehet használni.
Első voltam
10/15 A kérdező kommentje:
2,5 milliónál kezdődik LX+ felszereltséggel, szóval szerintem nem nagyon!
2010. máj. 30. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!