Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért utálják a Suzukisokat? :/

Miért utálják a Suzukisokat? :/

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__472..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__472..

De élőben is tapasztalok ilyesmit : 1 sávos körforgalomban dudálgatva előznek, a motoros kereszteződésben balra fordulás közben szintén dudálva előz, osztálytársam szerint papírkocsi :(

Mi ez az előítélet? Rosszabb, mint a rasszizmus. :(

2013. aug. 16. 12:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, ez úgy hülyeség, ahogy van. Inkább az vesz Suzukit, akinek arra van szüksége. Ugyanúgy sok a töketlen az X6-os BMW-ben, az A6-os Audiban, meg a Ford F250-esben is. Csak éppen nem tűnik föl, mert Suzukiból (Swift) minden sarkon áll 3 db. Nem a Suzuki a szar márka, hanem a magyar ember nézi idióta szemszögből a dolgot.
2013. aug. 16. 19:24
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Én is "utálom" a suzuki(sokat) pedig nekem is egy Ies f0s stiftem van.

Egyetértek azokkal a válaszolókkal akik érveket hoztak fel, hogy mi a probléma a szuzukissal.

Az "autóról"... Megbízható?( egy motorból meg váltóból és egy kormányból áll az egész kocsi ami egy konzerv dobozban van) Mi romlana el rajta?!?!

Külső-belső kidolgozás egy nagy rakás semmi. Zörög-csörög, nyekereg-nyikorog-nyöszörög benne minden. Jellegtelen kívül-belül. Meg lehet nézni a kortárs autókat(peugeot 205, golf II, Renault clio) Van egy megjelenésük, stílusuk és a tulajaik nem bizonygatják, hogy márpedig ez a világ legjobb autója.

Joggal merül fel a kérdés, hogy mért nem választottam az előbb felsoroltakból. Mert injectoros autót kerestem.

Egy utolsó utáni. Azért vettem mert ez volt a legolcsóbb és kevesebbet fogyaszt mint egy Láda. Most 4év elteltével már biztos nem mellette döntenék hanem diesel golfot vennék.

Amúgy a megbízhatóságáról annyit, hogy eszi az olajat, télen elég sokszor 3 hengerrel járok, gyakran leáll menet közben.

Szóval nem kell elájulni tőle.

Ami a legjobban zavar, hogy állandóan bizonygatják, hogy ilyen jó meg olyan szuper de fele még nem is ült mutyukiban és így ajánlgatják másnak.

2013. aug. 16. 20:01
 13/22 A kérdező kommentje:

10.!

A környéken ahol lakom a busz közlekedés minimális, viszont iskolába, dolgozni, boltba kell járni és itt mindenkinek Swiftje van amit napi szinten használunk is. Jó, lehet nekem 1 hónapos a jogsim, de azért a többi itteni sofőrt nem nevezném rutintalannak.

2013. aug. 16. 20:53
 14/22 A kérdező kommentje:

12.!

Eszi az olajat? Akkor ott Neked vmi motor probléma lehet, a mi Suzukink 18 éves és a 6 év alatt amióta itt van 1-2x kellett olajat cserélni benne.

2013. aug. 16. 20:56
 15/22 Dörmögő ***** válasza:
59%
Hülyeség hogy az vesz suzukit akinek arra van szüksége. Az vesz suzukit akinek nincs pénze biztonságosabb kocsira. Mert ugye az öreg suzukikat szokták szidni, és az nem a biztonság bajnoka. Akinek 2-300 ezre van kocsira annak jó választás lehet a suzuki, de nem azért mert az a kocsi minden szinten a toppon van, hanem azért mert ennyi pénzért többnyire ebben a típusban lehet találni olyat ami nagyjából épkézláb, és nem eszik 10 litert a városban. A biztonsága miatt fikázzák a suzukit, és ha mindenkinek volna pénze komolyabb kocsira akkor a régi swifteket lehetne tolni a bontókba, ugyanis ha nem az anyagiakat nézzük akkor épeszű ember nem ülne be egy öreg suzukiba. Csak hát a valóságban sajnos az anyagiak beszélnek helyettünk nem pedig az igényeink.
2013. aug. 16. 21:01
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem kizárólag az anyagiak miatt vesz az ember régi Swiftet. (Persze mi nem vezethető vissza rá...?) De ha az ember nem sokat használja, akkor miért venne Volvo V60-ast? Főleg, ha az az ember nem úgy ül autóba, hogy "jajj nekem, ugye nem fogok meghalni?" Ez a "meghalsz a Suzukiban" duma pedig egyenesen szánalmas, mintsem igaz.

Azzal védekezni nem ér, hogy aki ezért vesz autót, annak rutinja sincsen. Ez hülyeség. Tegyük fel, hogy az ember, akinek a Suzukija van egy raliversenyző. Rutinja van, viszont nem az utcán éli ki a vágyait.

Sajnos akiből üvölt az, hogy "utálom a Suzukit, mer' meghalsz benne", abból az is üvölt, hogy elvakítja az utálat. Ergo gondolkodásra képtelen. Most pontozzatok le, ezzel legfeljebb beismeritek. Elvégre akire nem igaz, az nem húzza föl magát ezen, nem is veszi magára, tehát továbblép. Akit idegesít, az tudja, hogy így van, le is pontoz. A gyakorikerdesek.hu-n ez elég sűrűn közre játszik. ;)

2013. aug. 16. 21:57
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem tudom ki hogy van vele nekem volt suzukim,toyotám most hondám van és mindig találkozok olyan hülyékkel akik állat modójára közlekednek én szeretem betartani a szabályokat és előfordul hogy nem tudnak megelőzni mert nagy a forgalom ilyenkor dudál villog és én meg lexarom előzzön ha tud 90 helyet nem fogok 130-cal menni azért hogy más haladhasson,ugyanis nincs kedvem fizetni gyorshajtásért.Ja és tök mindegy hogy suzukival vagy hondával bolondokkal így is úgyis találkozik az ember ha opelban,toyotában vagy vw-enben és xx márkában űlnél akkor is ez lenne a helyzet.Ne foglakoz velük ha nekik jobb hogy idegbajoskodnak hát hagyd rájuk és ne bosszantsd te sem magad mert nincs értelme ilyesmin hergelődni.

Volt olyan mikor mentem nyugodtan 90-nel egy audi a6 után és jött egy suhanc a3 gólfjával mind a kettőnket egy előzés alatt akarta megelőzni ja persze a szemből jövőknek és nekünk lassítani kelet hogy magunk elé engedjük a barmot.Mondjuk az ilyesmi jobban zavar mint az hogy most ki mit kinlódig a hátam mögött.Ja mikor suzuki swiftem volt akkor nem egyszer volt hogy a főút vonalakon szépen mögöttem jöttek az audisok bmv.sek stb nagy limuzinok és miért mert normálisan vezetek szabályokat betartva és kuvára lexarták hogy milyen autó megy előttük.Barmok meg mindig lesznek akármilyen autóban is ülsz!

2013. aug. 16. 22:40
 18/22 Dörmögő ***** válasza:
89%

# 16

Én viszont úgy gondolkodom hogy egy balesetben mindig van vétlen fél is, így nem mondhatom azt hogy jó lesz nekem a suzuki mert majd úgy vezetek hogy ne legyen bajom. Igenis hogy nekem szempont a biztonság is, mivel általában mellettem ül a párom, mögöttem meg a két lányom. És a probléma nem csak azokkal történhet akik sokat vezetnek, hanem azokkal is akik csak havonta 1-szer veszik elő a kocsit. Bocsi de ez az én véleményem, és ezt úgy írom hogy én nem utálom a suzukisokat, nm dudálgatok rájuk, nem szidom őket, egyszerűen mikor használt autót vettem akkor a suzukit kizártam a lehetőségek közül akármennyire is olcsó volt, de az én feltételeimnek nem felelt meg.

2013. aug. 17. 07:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem az autóval van a baj...illetve a márkával..az emberek szégyellik kitenni a T betűt..akkor senki nem dudálna rá, bármerre indexel, akármilyen lassan megy, stb..

a kocsi mozgásán lehet látni(szerencsére), hogy a sofőr küzd..függetlenül, hogy a szegények papírautójában ül, vagy egy csodaautóban... azt mondják hozzáértők, minden fejben dől el..

a vezetés is..az autó csak pénz kérdés, de a stílus..? nos, az az ember.

2013. aug. 17. 10:03
 20/22 anonim ***** válasza:

"Igenis hogy nekem szempont a biztonság is, mivel általában mellettem ül a párom, mögöttem meg a két lányom. És a probléma nem csak azokkal történhet akik sokat vezetnek, hanem azokkal is akik csak havonta 1-szer veszik elő a kocsit."

Ebben igazad van. Viszont aki többet vezet, az esélyei is nagyobbak balesetezni. (Természetesen családautónak én sem választanék Swiftet)

"de az én feltételeimnek nem felelt meg."

Pontosan ezt írtam én is... Az veszi, akinek erre van szüksége, fölöslegesnek tartja a nagyobbat, modernebbet. Ennyi az egész. (Még jó, hogy hatalmas autóválaszték van :D)

2013. aug. 17. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!