Volt vitonk, mi szerettük és ahhoz képest, hogy mercedes még megbízható is. A váltójával volt valami gond amit nem tudtak orvosolni a szervízben többszöri próbálkozásra sem, bár ez inkább a szerelőket minősíti.
2011. máj. 24. 16:51
3/14 anonim válasza:
"ahhoz képest, hogy mercedes még megbízható"
Ezt valószínűleg elírtad.
inkább: ahhoz képest, hogy Mercedes, nem túl megbízható.
2011. máj. 24. 16:59
4/14 anonim válasza:
nem írtam el
2011. máj. 24. 16:59
5/14 anonim válasza:
Akkor nagyobb baj, mint gondoltam. :)
2011. máj. 24. 17:04
6/14 anonim válasza:
Nálad nagyobb a baj ha azt hiszed, hogy a mai mercedesek olyan megbízhatók mint anno a 123as vagy a 124es.
2011. máj. 24. 17:10
7/14 anonim válasza:
Én speciel azért utálom, mert nem látok tőle ha előttem van!
2011. máj. 24. 17:11
8/14 anonim válasza:
Az első kiadások között, sok volt a váltóhibás.
De a mostaniak már elég jók!
2011. máj. 24. 17:16
9/14 anonim válasza:
17:10
Szó nincs róla, hogy azt hinném, viszonylag jól látom, merre tart az autóipar, elég közeli kapcsolatban vagyok az autókkal.
A minőségromlás meg spórolás ellenére sem lehet azonban kijelenteni, hogy a Mercedes megbízhatatlan autó lenne (más tipusokhoz képest), meg lehet nézni pl. a 211-es taxik futásteljesítményét is.
A Vito viszont nem a megbízhatóságáról híres. Már a régiek sem.
2011. máj. 24. 17:27
10/14 anonim válasza:
Konkrétan a Mercedes szégyene !!!! Nagyon sok problémával ,kevés a hely hogy soroljam ...... Egyet kiemelnék ,az immo kódja elugrik (50-ezer ) stb ........... Nulla Nulla !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!