Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 6 millió kevés egy prémium...

6 millió kevés egy prémium használt autóért?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon, hogy veszek egy ötös BMW-t. 6 millióért már kapható F10 es modell (3 as sorozat nem érdekel). Többet nem adnék érte. Az azelőtti E60 as meg már nem olyan nagy szám viszont ezekbe kb 200.000 km van. Szervizelésre lenne pénz de nyilván ha nem muszáj jobb ha nem kell. Sokan mondják, hogy nem érné meg egy 6 évesen ennyi kilométerrel egy ilyen autó. Nyilván aki olcsón vesz az régebbit vesz de a kilométer abba is sok. És olyan sok ember vesz pár milliós BMW-t, hogy nem tudom joggal félek e egy ilyen autótól. Túl kockázatos vétel lenne vagy én hiszem azt? (tudom, hogy alapból drágább lenne fent tartani mint egy egyszerűbb autót amit vállalnék is de előre nem lehet tudni, hogy EZ mennyire lesz szerviz igényes)

2016. máj. 4. 22:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ma 12:34 Minél több helyről szerzek infót ezért kérdezek itt is.
2016. máj. 5. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondod, hogy az e60 nem nagy szám. 6 millióból (de annyi nem is feltétlen kell), tökéletes állapotú e60-at vehetnél, akár kevesebb kilométerrel is. Szerintem egy tökéletes állapotú e60 még mindig "nagyobb szám", mint egy széthajtott, rossz állapotú f10-es.
2016. máj. 8. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Ki lehet fogni 6-ért jó F10-et.
2016. máj. 9. 11:54
 14/15 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb f10 a használtautón 4.5 millió ft. Van olcsóbb is de az vízkáros volt. Szóval 220000 ezer kilométer van benne óra szerint.

A jó f10-ek nem itt kezdődnek. 8-9-ért már tényleg vannak jók. Ennyi pénzből inkább egy fullos előző generáció, mint az újabb generáció legrosszabb példányai.

2016. máj. 9. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem van jó vétel ennyiért. Az egyik barátom 5MFT + E39 520i-jét adta egy F10-ért. Az E39-e 1,2M körül ért. Szóval ez 6,2 és egész pofás darab, ráadásul 3 ezres motorral.
2016. máj. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!