Jaguar XJ (2003-2005) mennyire megbízható, mennyi az éves fenntartási költsége?
A 2.7-es dízel az elég sok autóba került, Fordokba, Citroenekbe, Peugeot-ba, annyira nem lehet rossz ( gyakorlatilag ez 2.7HDi motor). Asszem ezekben még nem volt 3.0 dízel.
Fenntartása passz, szerintem nem drágább, mint akármelyik ilyen kategóriába eső autóé.
A szomszédomnak van, de többet van szervízbe, mint használatban.
Állandóan bedöglik valami rajta!!
Nekem van Jagem:)
Na nézzük...
A 2.7-es messze a legjobb motor! Messze!
Automatát meg nehogy eszedbe jusson venni belőle mert elátkozod azt a napot!
Ez szervizigényes utálat az egész! Alkatrészt szerezni hozzá nagyon körülményes. Nem olyan mint mondjuk egy Audi vagy BMW, hogy már ha szinte a sarki henteshez bemész akkor ott hozzád vágják az alkatrészt. Nekem volt olyan 9 brit alkatrész kereskedőnek írtam e-mail mire megtaláltam amit kerestem. Volt olyan amelyik azt se tudta, hogy olyan létezik amit én keresek! Ezek angilai boltok voltak ott pedig azért több Jaguar van mint itthon. Ez még azért nem is lenne olyan veszés ha nem kellene ilyen procedúrákon túlesni túl sűrűn. Viszont kell! Én az enyémre 2012-ben költöttem bő 1 millió forintot. Mostmár egész jó. Már minden héten nem térdel le, csak úgy havonta. Még egy fél millió aztán egész jól rendben lesz...egy ideig! Az enyém nem azért döglődik sokat mert egy sz@rt vettem alapból. Nem! Ez ilyen!
Amúgy valami furcsa perverzió okán imádom! A Jaguár alapjában véve egy eszméletlen szerethető kocsi ami hatalmas vezetési élményt ad. Már amikor persze jó:)
Ha Jaguárt akarsz akkor akkor csak abban az esetben ajánlom neked ha:
- Van lovéd rendesen!
- Kötélből vannak az idegeid!
- Van egy másik kocsid is, ami üzembiztos:)
Ha bármelyik pont nem igaz rád akkor NE VEGYÉL JAGUART!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!