94'-es Ford Mondeo 2. 0 136LE. Megbízható? Tényleg nagyon drága hozzá az alkatrész és a szervízelése? Drága a fenntartása?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 20:02
1/3 anonim válasza:
nagyon szuper autó, egyetlen problémája van, hogy lassan 20 éves... a fogyasztása nem a legkedvezőbb, alkatrész az van hozzá dögivel, és mivel ford, az alkatrészek sem olcsóak.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. kiírtam mégegyszer linkkel. szerinted érdemes megvenni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__372..
2012. dec. 4. 20:48
3/3 anonim válasza:
Nekem volt öt évig. Fillérekért van hozzá minden, megy, mint az elmebeteg, fix 10 liter fogyival. (NAGYON rúgva, pesti használat mellett!) A Zetec motor nagyon jó, ha jó. Azonnal vezérlést cserélni (szíj+feszítők+vízpumpa) és akkor a világ végére elmegy, ott körülnéz és még vissza is jön. Olajcsere olcsó olajból 10.000 km-enként A fenntartás mindig attól függ, milyen az állapot! A gyenge pont a kaszni, ha nem gondozzák, rohad (BÁRMELY auróra igaz) kormányszervó szimeringje meghal, nem javíttatják meg, mondván csak szimmering, inkább eladják, az meg kormányműcsere. (40 bontva, 80 felújítva munkadíjjal együtt) Más baja nemigen van. Az MTX75 váltó precíz, megbízható szerkezet, hajtáslánca masszív, bírja a magyar utakat, a rúgást, jó kis járgány, komolyan megsirattam, amikor el kellett adni. (Munkanélküliség) Most MK2-m van, a farkaslámpás, nagy sz4r, tripla áron, és meg sem közelíti az egyest. Állítólag az MK3 még rosszabb. (A négyes már megint jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!