Ti melyiket vennétek elsö autonak al ent felsoerolt tipusok közül?
1.BMW 5-ös sorozat, e39 (1996-2003), típusok: 530i,535i,540i
2.BMW 7-es sorozat, e38, típusok: 730i(v8),735i,740i
3.BMW 3-as sorozat, (e46) amit a hármasok közül néztem a 325i, 328i, 330i, (330d)-csak ha nagyon jó a motorja.
Nagyjából ezek azok a típusok, amik érdekelnek, már régóta gondolkodom egyébként a vásárláson, ahogy így sorban van, úgy vagyok vele, mivel az e46-os sorozat elég drága, drágább mint a sokkal nagyobb és kényelmesebb ötös, és hetes széria.
Dízelek nálam nagyjából kizárva, ötös, hetesben millió kilométerek vannak már ezekbe, macerás lenen a szerviz, max egy 3-asba tudnám elképzelni a 3 ezres dízelt, ami tényleg keveset futott, ezért is tettem zárójelbe.
Ti ezek közül melyiket vennétek, és miért?
1,25-be ezek nem férnek bele jó állapotban átírással együtt, ami beleférne:
E39 520i esetleg 23i vagy 28i, a régebbi "fapados" darabokat megkapod egész jó áron, de 99% hogy költeni kell rájuk, talán beleférsz az 1,25-be mindennel együtt
E46 maximum 4 hengeres benzines, tehát 316i vagy 318i fér bele ha nem akarsz rákefélni vele...
E38-at meg ne vegyél ha ilyen kevés pénzed van, mert a gatyád rá fog menni a fenntartására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!