Ti vennétek volt céges autót? Elvileg csak bejárásra használták, nem területi autó volt. Pl 3 éves autó 40-60ezer kilométerrel.
Figyelt kérdés
Mondjuk mennyivel jobb a külföldről behozott? ugye a kilométer valósága miatt2013. okt. 19. 09:55
1/9 Dörmögő válasza:
Megnézném hogy milyen, utánainformálódnék ha lehet. De ha ilyen sok pénzt adok ki valamire akkor nem támaszkodnék az "Elvileg csak bejárásra használták" és hasonló gondolatokra. Aki céges kocsit kap az gyanítom hogy vidékre is ingázhat a cégtől, így fenntartásokkal kezelném a kocsit. Főleg hogy az autót nem is a tulaja használta, így ki tudja hogy törődött vele. Át kell nézni, vagy nézetni, és azután dönteni.
2/9 A kérdező kommentje:
úgy van ahogy írod
azért vagyok bizonytalan
egyébként márkaszervízes az autó
amúgy meg márkaszervízzel nézetettém át, ha msz-től vennék
2013. okt. 19. 10:10
3/9 Dörmögő válasza:
Ha márkaszervizzel átnézeted akkor szerintem nem számít hogy céges volt-e az autó.
4/9 A kérdező kommentje:
maga a márkaszervíz adja el
2013. okt. 19. 11:38
5/9 anonim válasza:
nagyon át kell nézni. Láttam céges autókat (pl a miénket)
Van amelyik tényleg szép, és van ami már csak azért,mert el kell adni
6/9 anonim válasza:
Az autó átnézése FÜGGETLEN márkaszervizzel lenne az igazi.
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó úgy érted márkafüggetlen szervíz
mint pl a gablini?
2013. okt. 19. 12:34
8/9 anonim válasza:
Úgy értem hogy egy szerviz akármennyire is igazat kell hogy írjon a kocsi átnézésekor attól még a végső értékelése a kocsiról lehet részrehajló. Ugyebár ő el akar adni. Adott esetben érdeke lehet hogy a kocsit jobb színben tüntesse fel mint amilyen.
9/9 anonim válasza:
Vettem céges autót és nem bántam meg. Lehet hogy azért, mert cégesen is én használtam, szervizeltettem 5 évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!