Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek volt céges autót?...

Ti vennétek volt céges autót? Elvileg csak bejárásra használták, nem területi autó volt. Pl 3 éves autó 40-60ezer kilométerrel.

Figyelt kérdés
Mondjuk mennyivel jobb a külföldről behozott? ugye a kilométer valósága miatt
2013. okt. 19. 09:55
 1/9 Dörmögő ***** válasza:
Megnézném hogy milyen, utánainformálódnék ha lehet. De ha ilyen sok pénzt adok ki valamire akkor nem támaszkodnék az "Elvileg csak bejárásra használták" és hasonló gondolatokra. Aki céges kocsit kap az gyanítom hogy vidékre is ingázhat a cégtől, így fenntartásokkal kezelném a kocsit. Főleg hogy az autót nem is a tulaja használta, így ki tudja hogy törődött vele. Át kell nézni, vagy nézetni, és azután dönteni.
2013. okt. 19. 10:02
 2/9 A kérdező kommentje:

úgy van ahogy írod

azért vagyok bizonytalan

egyébként márkaszervízes az autó

amúgy meg márkaszervízzel nézetettém át, ha msz-től vennék

2013. okt. 19. 10:10
 3/9 Dörmögő ***** válasza:
Ha márkaszervizzel átnézeted akkor szerintem nem számít hogy céges volt-e az autó.
2013. okt. 19. 10:15
 4/9 A kérdező kommentje:
maga a márkaszervíz adja el
2013. okt. 19. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:

nagyon át kell nézni. Láttam céges autókat (pl a miénket)

Van amelyik tényleg szép, és van ami már csak azért,mert el kell adni

2013. okt. 19. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Az autó átnézése FÜGGETLEN márkaszervizzel lenne az igazi.
2013. okt. 19. 12:08
 7/9 A kérdező kommentje:

utolsó úgy érted márkafüggetlen szervíz

mint pl a gablini?

2013. okt. 19. 12:34
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Úgy értem hogy egy szerviz akármennyire is igazat kell hogy írjon a kocsi átnézésekor attól még a végső értékelése a kocsiról lehet részrehajló. Ugyebár ő el akar adni. Adott esetben érdeke lehet hogy a kocsit jobb színben tüntesse fel mint amilyen.
2013. okt. 19. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Vettem céges autót és nem bántam meg. Lehet hogy azért, mert cégesen is én használtam, szervizeltettem 5 évig...
2013. okt. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!