Megnyernétek a lottót ami mondjuk 5 miliárdot fizet milyen autót vennétek?
Aki azzal jön, hogy kifizetné a tartozását, vagy házat venne, azok gondolkodjanak úgy hogy azokat már megtette.
Én egy RWB Porschét:
Vagy egy Ferrari 458-at Liberti Walk szélesítésekel:
Vagy esetleg egy R35-öt azt is Liberty Walk szélesítésekkel :)
Ezeket tuti megvenném :)
Jah lemaradt, hogy motort is vehettek.
+ én sima utcai autónak egy golf 1-et vennék vr6 motort bele és így nézne ki :)
Én vennék valami TDI-t meg egy V-TEC-et. A Hősök terén lelocsolnám mindkettőt benzinnel és felgyújtanám a 6ecibe :D
Ha lenne 5 milliárdom szerintem vadésznék egy Jaguar XJ220-at és egy Porsche 959-et.
Még meg is nézném :)
Pedig egyikkel sincs semmi bajom.
BMW 760Li, BMW X5 M550d, Nissan GTR Nismo 2014
Meg talán egy Ferrarit is vennék, a 12 hengeresek közül.
7-es vagyok.
Hogy meg is indokoljam azért, mert mindig is tetszett az új hetes, és az jó lenne utazóautónak fullosan, a hosszított változat, a legerősebb benzinmotorral természetesen, hisz van miből tankolni.
Az X5 pedig ha vidéken kell megjelenni, ahol letérek az útról, igazából csak azért, mert mindig is kíváncsi voltam a 3 turbós dízelmotorra, és tetszik az új X5 is, így rendelnék egyet.
A Nissan GTR-t gondolom nem kell megmagyarázni, 2,5-ös 0-100 sprintet jósolnak neki, ha megjelenik jövőre. (a széria tud 2,7-et)
A Ferrari, hát azt talán később, ha megunom a 3 autót, de azt mondom egy milliárdos életébe kell egy olasz sportkocsi is, és én a Ferrarit választanám.
Meg csinálnék egy oylan versenyt, ha már 5 milliárdból gazdálkodhatok, hogy megvennék egy új Suzuki Swiftet, és olyan versenyt hirdetnék, hogy az első 10 telefonáló közöl aki több ideig a kocsin tudja tartani a kezét, az viheti el a kocsit.
Ez a Hősök Terén lenne rádiós közvetítéssel, a jelentkezők vállalnák a nyilvánosság előtti szereplést is, csak akkor vehetnének részt a játékban.
Vicces lenne látni a sok prolit, ahogy egy új Swiftért akár 1-2 napot is képesek állni, és rajta tartani a kezüket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!