Megnyernétek a lottót ami mondjuk 5 miliárdot fizet milyen autót vennétek?
Aki azzal jön, hogy kifizetné a tartozását, vagy házat venne, azok gondolkodjanak úgy hogy azokat már megtette.
Én egy RWB Porschét:
Vagy egy Ferrari 458-at Liberti Walk szélesítésekel:
Vagy esetleg egy R35-öt azt is Liberty Walk szélesítésekkel :)
Ezeket tuti megvenném :)
Meg minek legyen gyári, ha van tuning is, úgy is kevés lenne az a 600 lóerő is.
200 ról 300-ra nem mindegy hogy 20 másodperc vagy 10, érzetben sem.
23
0-100 megvolt 4 másodperc alatt.
pálinka szerelmem légy az enyém, ez a zene ment közbe USB-ről a telefonomról.
Csak váltogattam a sebességeket, hopp 40-es korlátozás, én 120-szal dzsaltam amikor elvettem a gázt.
Új autót nem nagyon vennék, mert nem akarom itthagyni a "régi" életemet, s bizony azt sem szeretném, ha mindenki hozzám járna kéregetni, mert kiderül, hogy lottómilliárdos vagyok. Esetleg pár év múlva egy Maserati vagy Lexus belefér, de nem az elején. Az öreg autókkal az a jó, hogy a nem szakavatott szemek észre sem veszik, hogy amúgy esetleg milyen csodamasinákról van szó, pedig sokuk a mai autókkal szemben sem vall szégyent. Nem mellesleg jól tartják az értéküket, nem kidobott pénz az ablakon. Ilyesmik:
Saab 900 Turbo: [link]
Mercedes-Benz E500: [link]
Volvo 850 T5R: [link]
Peugeot 405 T16: [link]
Lotus Omega: [link]
Alfa Romeo 164 Q4: [link]
Audi RS2: [link]
Ha nincs feltünően csillogóra lemosva, a kutyának sem tűnik fel, hogy te itt most valami különleges és drága járgánnyal furikázol, a szomszéd/ismerősök/rokonok is több kérdést intéznének hozzád, ha egy új Suzukival gurulnál haza, mint egy ilyennel, amolyan "sleeper" verdák ezek.
Lancia Stratos-os embernek minden tiszletem.
Ha nekem írta valaki, hogy minek luxus autó, akkor csak azért mert ez tetszik :)
Nagyot néznének az utcán az emberek, ha egy ilyen ferrariban mennék :)
De amúgy meghagynám pályára, vagy csak dísznek is akár :)
Kellene még:
Toyota Corolla AE86
Datsun 240z
Datsun 510
Mazda MX-5
BMW 2002
Nem is tudnék választani :)
Vennék egy MB E63 AMG-t és egy Audi RS6-ot.
Majd a maradék pénzem felét befektetném.
Számításaim szerint megdupláznám másfél év alatt.
Majd annak a feléből jótékonykodnék.
A másik feléből folyamatosan befektetnék. Egy idő után pedig elindítanám a saját vállalkozásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!