Megnyernétek a lottót ami mondjuk 5 miliárdot fizet milyen autót vennétek?
Aki azzal jön, hogy kifizetné a tartozását, vagy házat venne, azok gondolkodjanak úgy hogy azokat már megtette.
Én egy RWB Porschét:
Vagy egy Ferrari 458-at Liberti Walk szélesítésekel:
Vagy esetleg egy R35-öt azt is Liberty Walk szélesítésekkel :)
Ezeket tuti megvenném :)
11
Miért ő hozza helyre a saját kezével?
-Nem.
Nincs több kérdésem.
Begurulni vele egy szervizbe, ahol restaulálnak egy autót, a hülye is tud.
De az a legnagyobb hülye, aki másokat hülyéz le arra hivatkozva, hogy ő mekkora okos, mert régi kocsit tud helyrehozni (közbe nem)
Az első lenne, hogy kimennék amerikába és keresnék egy négy ajtós 1967-es chevrolet impalát fekete színben.
Napi használatra vennék egy toyota Land cruisert!Én már ennyivel is megelégednék.
Régi álmom egy Opel Manta helyrehozva, azt biztos, hogy meglépném. :)
Ezen kívül mégegy 6. vagy 7. generációs Cadillac Eldorado is megfordulna előbb-utóbb a garázsomban.
Mondjuk az is biztos, hogy nem elégednék meg a 600 lóerős Nismo GTR erejével sem.
Elvinném a Red Sun-hoz, kapna egy erősített váltót, ami kibír 1000 lóerőt, és bizony fel lenne húzva 1000 lóerőre.
Kapna slick gumikat, és mennénk a pályára.
Meg csinálnék videókat ahogy vadi új kocsikkal rallyzunk, füstöljük a gumikat, abból is lenen pénz a youtube nézettségből.
Meg kötök cascot egy alig használt luxusautóra amit már 10 millióért meg lehet venni, és egy 10 emeletes parkolóház tetejéről leejteném véletlenül, természetesen több kameranézetből rögzítve az eseményeket. :)
A fele pénzt visszakapnám viszotn a világon mindenki látni akarná ki az a hüyle aki tönkretesz egy vadiúj autót :))
Na meg olyanra gondoltam még, szalonból kihozok egy kissebb kocsit, leengedjük az olajat, és amíg szét nem esik am otor addig szabályzáson pörgetjük, amíg ki nem könyököl a hajtókar a blokk oldalán.
Szerintem simán visszajönne a nézettségből az ára az autóknak és hiresek is lennénk.
Semmi feltűnőt nem vennék, azonnal kiderülne, hogy én nyertem. Hetekig azon gondolkodnék csak, hogy milyen ismeretlen helyre költözzek, vagy milyen kamu vállalkozást találjak ki, hogy az életvitelemet legalább látszólag fedezze.
Ha mindez megvan, utána vennék egy La Ferrarit, és egy Maserati Ghiblit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!