Megnyernétek a lottót ami mondjuk 5 miliárdot fizet milyen autót vennétek?
Figyelt kérdés
Aki azzal jön, hogy kifizetné a tartozását, vagy házat venne, azok gondolkodjanak úgy hogy azokat már megtette.
Én egy RWB Porschét:
Vagy egy Ferrari 458-at Liberti Walk szélesítésekel:
Vagy esetleg egy R35-öt azt is Liberty Walk szélesítésekkel :)
Ezeket tuti megvenném :)
2013. nov. 23. 15:24
71/93 anonim válasza:
a Deloren DMC 12 az az autó amit rondának tartottam megláttam élbően és van benne valami ami más autóban nincs :D egyértelműen kéne de ott van nekem is a kocka Volvo, C10-es Skyline de ott van nekem még a Datsun 1200, Buick Riviera, VFTS Lada, valamilyen ültetett autó, de ha már gyár mentés akkor én elsősorban Ikarust mentenék, beállítanék a BKV járatira 55-ös Ikarusokat is pl a Volvok helyett
72/93 anonim válasza:
amilyet akarnék,tizesével venném a kocsikat
73/93 anonim válasza:
porsche panamera turbo s és még egy pagani zonda cinqe
75/93 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok milliárdos de rendelkezek egy nagyobb összeggel és mivel elég magas vagyok(185) így nem volt opció egy sportautó vásárlása. Fontos volt a nagy rakodótér mivel sokat utazok és gyakran több száz km-t vezetek le egy nap alatt így a kényelem is fontos szempont volt. A választásom ezért egy 2013 as Mercedes GL 500-asra esett.Elég drága de marha kényelmes
76/93 A kérdező kommentje:
Hát azért a 185 az nem túl magas.
Én 195 vagyok :)
2013. dec. 2. 18:22
77/93 anonim válasza:
Én egy skoda octaviat vennék. Utolsó meg kamus, az volt a kérdés ki milyen kocsit venne ha nyerne a lottón, erre ő a 185 centijével nem fér el sportkocsikba meg vadiuj g500as mercivel jár, ugyan kérlek, fényképezd le
78/93 anonim válasza:
79/93 gomzoli válasza:
Mindennapos használatra nem tudom...
De abban teljesen biztos vagyok, hogy vennék egy Ikarus buszt, olyat, ami túristabusz volt, és komplett restauráltatnám, végül berendeztetném lakóbusznak. Avval járnám a világot nyaralásaim során.
És mivel az első autóm anno egy Trabi volt, amit nagyon szerettem, így az is lenne, tökéletes gyári állapotra felújítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!