Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz vezetni?

Mennyire nehéz vezetni?

Figyelt kérdés

Gondolkozom azon, hogy megcsinálom a jogsit, de nem tudom mennyire lenne nehéz. Sajnos nem Budapesten nőttem fel, viszont már egy ideje itt lakom és itt is szeretnék maradni.

Gyerekkoromban vidéken éltem, kocsink nem volt, szóval semmilyen ismeretem nincs, milyen kocsit vezeteni, fenntartani.

Mennyire lenne így nehéz megtanulnom/megszoknom szerintetek?

+ Mennyi ideig tartana kb.?

2016. máj. 2. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is ki kellene próbálnod. Vagy a véredben van vagy megtanítanak. :)

Egyébként nem nehéz szerintem

2016. máj. 2. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Biztos nehéz lenne.

A jogsit letenni is.

Autót venni, fenntartani is.

Belejönni a vezetésbe anélkül, hogy nagy bajt csinál is.

2016. máj. 2. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Ja biztos nehez, eddig alig parmillio embernek sikerult...
2016. máj. 2. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Relativ, ahány ember annyiféle.
2016. máj. 2. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban attól függ hogy mennyire van benne a véredben, de ha nem is megy eleinte, könnyen tanulható. Nehéznek is csak addig nehéz amíg meg nem szokod az autót és a forgalmat. Kis idő és rutinszerzés után már olyan mint a karikacsapás. Azt meg nem tudom mondani neked hogy meddig tartana mert sok minden függvénye. Általában 4-5 hónapba beletelik, de mondom ezt rengeteg dolog befolyásolhatja. A jogosítvány megszerzése nem olcsó mulatság, viszont vigasztaljon hogy csak egyszer kell érte fizetni. Az autó és annak fenntartása szintén költséggel jár, hiszen a kocsi egy mindennapi életünket megkönnyítő "luxuscikk". Egyébként egy átlagos magyar fizetésből bőven fenn lehet tartani egy alsó/közép kategóriás gépjárművet.
2016. máj. 2. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Gyerekkoromban vidéken éltem, kocsink nem volt, szóval semmilyen ismeretem nincs --- ez nem jelent semmit, az ember a legugyesebb "allat", kepes barhol barmit megtanulni, elsajatitani, megszokni. Ha tenyleg erdekel a dolog, akkor vagj bele. Nem veszitesz semmit, legfeljebb idot/penzt, de kesobb elmondhatod, hogy te legalabb megprobaltad.

Szerintem 3 fele ember letezik:

1. imadja a kocsikat, szeret vezetni, ert is a kocsikhoz (legalabb picit)

2. nem szereti/nem is utalja, kozlekedesi eszkozkent tekint a vasra, ami elviszi Abol Bbe, minimalis muszaki tudassal

3. teljesen idegen neki a tema, nem tud, nem szeret vezetni, nem fog soha vezetni, ha meg is tanul, nagyon nehezen megy neki, a kerdesre, hogy milyen kocsitok van "piros" a valasz...

Attol fugg te melyikbe tartozol. Rovid az elet, vagj bele es utkozben majd kiderul. Szerintem kezdd a muszaki ismeretekkel. Anno mikor vezetni tanultam fogalmam sem volt hogy mukodik a valto, a hutorendszer, stb, de utolag mikor ezeket megtanultam egy picit jobb sofor valt belolem. Mikor elkezdtem a motorjogsit, eloszor mar a jargany mukodesebe melyedtem bele, mert minel jobban ismered vminek a mukodeset, annal jobban tudod kezelni/kontrolban tartani azt a valamit.

En peldaul imadok vezetni, ertek is a kocsikhoz, es az ismeroseimnek mindig azt mondom hogy konnyu megtanulni, es ha epp tanuljak vagy mar van jogsijuk, szoktam nekik orakat tartani, hogy mit hogyan kell es eddig mindig az a visszajelzes jott, hogy "te olyan jol tanitasz, miert nem mesz el oktatonak?" Szoval "Mennyire nehéz vezetni?" szubjektiv, mert akinek konnyen megy es szereti csinalni, az azt mondja majd, hogy konnyu, de lehet hogy te a 3as csoportba tartozol es szidni fogod anyukamat, mert ugy erzed atvertelek...

Sok sikert!

2016. máj. 2. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!