Friss jogsival nehéz megtanulni az Opel Zafirát vezetni?
szia.
Gondolj bele, van vagy hárommillió jogsis, abból mindenki volt frissjogsis..tehát meg lehet tanulni.
Vedd meg nyugodtan, és mint tudod, a legfontosabb a nyugalom, az alapos áttekintés.Nem szabad kapkodni, először is gyerek-család nélkül kell ide-oda menni..a lényeg, hogy ha te vezetnél, akkor üldögélj egy órácskát a vezetőülésben...nézegesd a tükröket, próbáld az autó méretét átérezni kívül-belül..
én is mikrobusszal kezdtem friss jogsival...halálra izgultam magam, de pik-pak belejöttem..én is előtte ízlelgettem a kocsi méreteit, aztán hajrá!
a zafira jó választás, hamar hozzászoksz. csak komótosan eleinte, semmi kapkodás. először csak egy két utcácska, aztán bővülhet a kör...egy hét, és olyan profi leszel, magad sem hiszed el.
szóval nem nehéz, főleg, ha imádod az autót...a vétel után először takarítgasd, közben megszereted..átnézed az átnéznivalókat, és alaposan elolvasod-értelmezed-a kezelési könyvet..azt ellenőrizd, odaadják-e?abban sok hasznos tanács van.
kérdezz rá az olajcserére, vezérműszíjra, nézd meg a gumik állapotát, van-e téli rajta, ablakmosó téli-e...stb..
óvatosan tolatgass, és ne pörgesd nagyon a motort...arra próbálj figyelni, hogy csak kellemes fordulaton indulj..
de ezt úgyis tudod, nem kell az én hülyeségem.
járj szerencsével!
Ilyen beleszerettem a kereskedésben a kocsiba hozzáállásból lesznek a nagy szívások.
Vigyél magaddal egy hozzáértőt akit tisztelsz annyira, hogy ha le akar beszélni, mert nem jó a kocsi, el tudod fogadni.
Egyébként ugyanannyira nehéz megszokni, mint bármelyik másik kocsit, ez nem az autón, hanem a te képességeiden múlik
kedves kérdező!
az már alapból jó döntés, ha olyan kocsit veszel, amibe beleszerelmesedtél. sokkal nagyobb az örömöd, nem keseregsz, ha valami eleinte nem sikerül. a kocsi mérete ideális, nem véletlenül sikeres széria.
az, hogy mennyi/milyen hibái vannak(vagy nincsenek) szerencse dolga..mint minden használt autó, tv, robotgép, telefon, stb..
úgyhogy ne tegyél le a vásárlási szándékodról.
nagy émény lesz, meglátod.
Rajtad kívül senki nem fogja tudni, hogy friss a jogsid. Pókerarc, és csinálj úgy, mint a nagyok. Nem te leszel az egyedüli aki óvatos. Képzeld el azokat, akik harminc éve óvatosak, mert félnek.
fel a fejjel.
Nem lesz nehez, en nekem elso kocsikent egy Nissan Patrolt hajtottam friss jogsival, es meg szoktam nagyon konns3n. Bar nem a meretebol, hanem a kormanyzasnak koszonhetoen, ami egy atlag autoval egy mozdulat, ezzel ketto-harom (fokent tolatasnal).
Szoval, ugyes leszel, ne aggodj, es tenyleg jo hogy szerelembol veszel autot, en is igy tettem:D
Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!