Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Corsa C . Hűtővíz eltűnt,...

Opel Corsa C . Hűtővíz eltűnt, rángatott a kocsi, most teljesen leállt?

Figyelt kérdés

3 hete elkezdte enni a vizet,aztán egy alkalommal rángatni kezdett,de az megszűnt.

ma viszont teljesen leállt ?

Mi lehet ez ?

szerelő csak jövő héten tudja vállalni,azt mondta talán hengerfej,de az is lehet 2 hétig tart mire megcsinálja..

nekem az autó a munkámhoz kellene..

Pest megyében ismer valaki jó szerelőt ?

aki esetleg legalább megnézné,és mondana valamit

Gödöllő környékén

2015. nov. 24. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:

A vizet gondolom utántöltötted - a víz tetején, a tartályban nem úszott olajfolt? (Ugye ne melegen nézegesd, mert megéget.)

Hasonlóan az olajbetöltő sapkát is letekerheted, ha tejeskávé színű, habos dzsuva van rajta belül, akkor valószínűleg hengerfej probléma.

Ha így van, akkor a motort meg kell bontani: szabaddá tenni a hengerfejet, levenni, megnézni mi a baj, bontottat beszerezni vagy elvinni rendbe hozni a mostanit, összerakni és mehet tovább.

A hiba nagyságától, szerelő munkabeosztásától és a gépműhely munkatempójától függ a javítás hossza.

2015. nov. 24. 10:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen,utántöltöttem folyamatosan..Nem láttam hogy úszna valami a vizen.

Az olaj is tiszta,nem habos,stb...

2004-es az autó,nyáron volt olajcserén,rá 3 napra folyni kezdett az olaj,aztán olajpumpa csere,stb..

a szerelő azt mondta most hogy elkezdődtek a problémák a kocsinál,folyamatosan lesz vele valami :-(

2015. nov. 24. 11:07
 3/3 vatafak ***** válasza:
3 hétig járni egy vízevős autóval ( főleg ha nem kifolyik belőle hanem 'eltűnik' ) .... van benned kurázsi nem mondom
2015. nov. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!