Audi b4 1.9tdi, Opel Vectra B 2. 0DTI, VW Passat b5 1.9? Esetleg más? ZÖLD KÉZ MEGY!
Figyelt kérdés
Kérdésem egyszerű, melyiket vegyem ,miért?előny,hátrány?hibák?fenntartás?stb. esetleg más hasonló autókat is meghallgatok :) melyik bírja a szépitgetést(chip,18"felni esetleg 19" ,polirozas)? Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat!2015. nov. 24. 18:24
1/5 anonim válasza:
Ezt nem értem, hogy hova megy milyen zöld kéz? Valami lámpa az utastérben vagy forgalomirányító lámpa?
Mindegy amit érdemesnek tartanék az a VW Passat B5 1.9 pdtdi. Olcsóbb mint az Audi és társai, fenntartani is.
De van olyan tartós. Vectra nem, mert abból nehéz jó állapotút találni.
A Passat a biztos, a többi bizonytalan. Úgy értve, hogy Passatból sem egy széthajtott rozsdás mocskot kell megvenni.
2/5 A kérdező kommentje:
A zöld kéz az értékelést jelenti.Naszóval a passatról azt hallottam ,hogy ha beüt a krakk ezeknél a motoroknál akkor fizethetsz döfivel! Meg ,hogy nem szabad valamiért nagy felnit rárakni a futómű rövid élettartama miatt...igaz ez?
2015. nov. 24. 20:28
3/5 A kérdező kommentje:
elnézést a kérdésben b4 et irtam.. b5 ről van szó :D
2015. nov. 24. 21:01
4/5 anonim válasza:
Ha az Audiban BMWben Mercedesben tökremegy a motor vagy a futómű még többet lehet fizetni, ezeknek érzékenyebb a futóművük mint a Passaté.
A Passatnak nagyon erős a futóműve, sokmindent kibír. A felnis problémáról nem is hallottam még.
A Vectra futóműve is erős de azok nem voltak annyira tartós autók mint a Passatok.
5/5 anonim válasza:
Nekem 3 ilyen Passatom is van, egy LPG, egy benzines és egy dízel (szállítási munkára, mert nagy a kombi csomagtere). Ha érdekelnek részletek, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!