Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Passat B5 TDI/1.8 vagy Mondeo...

Passat B5 TDI/1.8 vagy Mondeo Mk3 2. 0Tdci? . Esetleg Astra G?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?Előny-hátrány jöhet!Megbízható első autónak szeretném ,és szépítgetném(felni,egyéb ízléses külső-belső elemek..) Haverokat furikázni,ide-oda járkálni,mindennapos használat,tengerre utazni vele...ez a 3 tetszett meg nekem ,jó árban vannak és még jól is néznek ki a korukhoz képest.. MINDEN VÁLASZRA MEGY A ZÖLD KÉZ!

2015. nov. 4. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs különösebb igényed, akkor én benzinest keresnék, a dízeleket nagy eséllyel már széthajtották, valamint ki tudja hányadik óra visszatekerésen vannak túl. Ha mindenképpen dízelt akarsz, akkor pedig inkább egy klasszikus adagolósat ajánlanék inkább, kevesebb a hibalehetőség. Ilyenek voltak a régi 1.9-es TDI-k, a Fordnál pedig az 1.8 TDDI, a G Astránál pedig ha jól tudom az 1.7-es Isuzu dízelek.
2015. nov. 4. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Egyértelműen egy benzines Mondeo.
2015. nov. 4. 16:23
 3/4 Semmii ***** válasza:
g astra 1.7 az én kocsim, jönnek elő nagyon a hibák, nem ajánlom... most cserélem le egy audi a4 1.9 tdi-re, van passat 1.9 tdi a családban 500 ezer km-el és nagyon jó, megbízható autó, 10 év alatt nem kellett komolyabb szerviz neki
2015. nov. 6. 01:24
 4/4 anonim válasza:
Ha hosszab utakra használod akkor inkább egy dízel.B5.5-ös Passatunk volt nekünk is (2.0 PDTDI 136Hp,6gang,4motion)kifejezetten jól ment összkerékkel pláne.Egy a baj a PDTDI-kel:nagyon drága a pd elem.én mindenképpen ezt a modellt ajánlom neked ezen belül bármelyik dízelmotorral de ha inkább a benzinesek felé orientálódnál akkor bele vághataz egy 1.8 T -be.Elég költséges lesz főleg ha automata.A komfortról meg csak annyit hogy utaztam már a passatunkkal azonos korú Mondeoban vw- hez képest kevésbé komfortos es minőségi:recsegnek ropognak a kapaszkodók,kilincsek azextrák se olyan minőségűek.Persze ezt Te fogod eldönteni hogy mit veszel én csak saját véleménnyel és személyes tapasztalattal igyekeztem segíteni.
2015. dec. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!