Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel vectra c vagy vw passat 5?

Opel vectra c vagy vw passat 5?

Figyelt kérdés

Hosszu utakra keresek autót és ezt a kettőt ajánlották.

Opel:1.9cdti 150le

Vw:1.9tdi 131le vagy a pdtdi

Ezekkel a motorokkal neztem oket

Kulföldi utra is hasznalnank.

Mennyire megbizhato autok?

Mind elektronikusan es motorikusan is?!

Melyik lenne jobb vállasztás?:)

2015. aug. 7. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
A motorja miatt a Passat.
2015. aug. 7. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért mi a baj a fiat motorral?
2015. aug. 7. 18:01
 3/7 Mosqu!to ***** válasza:

Hali!

A passat nem rossz választás!Elég tágas és még most is szép formával rendelkezik (szerintem). Mellé az 1.9 Tádé legendásan jó motor! (Itt van 90 Le-s és 110 Le-s (kettős tömegűvel szerelt) változat). A PDTDI már nem olyan megbízható, az ember hamar felülhet vele a szopórollerre és akkor hamar több 100 ezres költségbe verheti magát, persze ez függ a karbantartásától is,de egy használt autónak nem igazán lehet ismerni az előéletét!

Nem mondom,hogy rossz motor,DE tapasztalatból mondom,hogy kényesebb! Aztán kinek hogy.

Én a sima TDI-t ajánlom,de Te tudod ezt igazán,hogy milyet szeretnél! :)

Sok sikert a vásárláshoz!

2015. aug. 7. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a segítséget!:)
2015. aug. 7. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előítélettel voltam az 1.9-es Fiat cdti-vel szemben(nekem 1.7 cdti isuzu Astrám van.)de cimborámnak megbízhatóan megy.230 ezernél még nem kellet a turbóhoz nyúlni.PD TDI VW meg egy rakás f..s.Igazi pénztemető..A '96 utáni passatokról sem sok jót hallottam sajnos.
2015. aug. 9. 09:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm!

Audi a6-ból néztem még az 1999-es évjáratút. 2.5 v6-os motorral persze az is tdi

2015. aug. 9. 15:15
 7/7 Mosqu!to ***** válasza:
A 2,5 TDI sem egy túl megbízható konstrukció,ezért van úgy leverve az A6-osok ára,melyeket ezzel a motorral szereltek! :)
2015. aug. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!