Opel Vectra C vagy Volkswagen Passat 5,5?
Figyelt kérdés
Jövő tavasszal szeretnék autót vásárolni, de nem tudok dönteni. Az Opel mellett az alkatrész árak, korábbi tapasztalatok szólnak, viszont a Passat jobban tetszik. Vectrából a 2,2-es dízelt néztem, Passatból pedig 1,9 PDTDI-t. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Köszönöm
2014. okt. 7. 18:12
1/3 anonim válasza:
Mindkettő megbízható darab. Amelyik tetszik, illetve amelyikből szebb állapotút találsz. Arra kell figyelni hogy lehetőleg ne legyen visszatekerve az órája.
2/3 anonim válasza:
Nincs nagy különbség a két kocsi között, minőségben, fogyasztásban, és szinte mindenben hasonlóan teljesítenek. Én is azt javaslom, hogy amelyik jobban tetszik neked, azt vedd meg.
Egyébként egy Vectra alkatrész árai nem alacsonyabbak, mint egy Passat-é.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is mindkettő jól néz ki. De én Opelt vennék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!