Ötlet, hogy mi baja lehet?
Figyelt kérdés
VW Passat '99 1,9TDi. Most lett benne akkumulátor cserélve, de nehezen indul még mindig be. Beindulás után pedig ok nélkül felpörgeti a fordulatszámot 2-3000-re. A gyújtásra gyanakszom, de már párszor megszívtam a gyanakvásommal. Mi lehet a baja, és mennyibe fájhat megcsináltatni?2014. szept. 29. 20:59
1/9 anonim válasza:
dízelbe nincs gyújtás. Gépre kell tenni aztán okosabbak lesztek :)
2/9 A kérdező kommentje:
Na, akkor már látszik, mekkora szakértő vagyok... :D Nem az enyém a kocsi, hanem nagyszüleimé, őnekik próbálok segíteni a kocsit megcsináltatni. Eddig ez volt a legnyerőbb ötletem, de most kicsit utánanézek a dízel autók tulajdonságainak, nem tudok túl sokat még róluk... (17 évesen jogsi előtt...)
2014. szept. 29. 21:29
3/9 anonim válasza:
Van egy tippem, mert volt adagolós VW-m, de nem akarnám hogy itt találomra cserélgessetek bármit is, mielőtt gépre nincs téve.
4/9 Dörmögő válasza:
Hidegen indul nehezen, vagy melegen. Vagy mindkettő?
5/9 anonim válasza:
Izzítógyertya csere, az biztos, a többit nem tudom.
6/9 Dörmögő válasza:
Én nem cserélnék egyből izzítógyertyákat. A felpörgést nem tudom hogy mi okozza de a nehezen indulás lehet akár attól is hogy lelevegősödik az üzemanyagrendszer.
7/9 anonim válasza:
Sok minden lehet,ne cserélj találomra semmit!Gépre kell kötni,ott megmondják,mi a baja,kérnek 4-5 eft-ot,de nem dobsz ki pénzt feleslegesen.
8/9 A kérdező kommentje:
Hidegen indul nehezen.
2014. szept. 30. 15:06
9/9 Dörmögő válasza:
Akkor is sokminden állhat a háttérben. Lehet hogy nem izzít normálisan. Szoktátok többször izzítani? De az is lehet hogy kopott a motor, akkor is nehezen indul hidegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!