Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsival nehéz megtanuln...

Beatrix25 kérdése:

Friss jogsival nehéz megtanulni az Opel Zafirát vezetni?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állunk,ráadásul friss jogosítvánnyal.Nekünk a Zafirára van szükségünk,3 gyerkőc miatt.(a többi nem igazán jön be,és beleszerettünk amit az autókereskedésben láttunk)Pusztán csak tapasztalatokra lenne szükségem,hogy mennyire nehéz hozzászokni,mert a tanuló autó kis citroen volt.2 autót meg nem tudunk vállalni.(hogy vegyünk egy kisebbet is)Válaszokat köszönöm
2015. nov. 25. 10:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az tévedés, hogy egy autót könnyebb vezetni mert kisebb. Én egy Nissan Qashqai-on tanultam vezetni, levizsgáztam, majd megjött a jogsi és ráültem a céges Iveco Daily-re (leghosszab fajta). Egy héttel később elküldtek Szombathelyre (oda vissza 1300 km) hogy el kell hozni a Kubota kistraktort a polgármesteri hivatalnak, gond nélkül elindultam és meg is jártam, az más kérdés hogy az összsúly jóval meghaladta szerintem a 3,5 tonnát. Nemrég keresztapám berugott a kocsmába és telefonáltak hogy menjek már érte, neki egy 2003-as VW Polo-ja van, esküszöm azt a kocsit nehezebb volt vezetni mint a Qashqai-t vagy az Iveco-t, pedig az Iveco-hoz képest tizede. Ez most csak érdekességként írtam le. Amúgy a Zafira-ban magasabban üllsz mint példáúl egy VW Polo-ban, eleve többet látsz, az hogy szélesebb meg hosszabb, az lényegtelen. Én saját kocsinak egy kétszemélyes 2011-es 2.0-as Fiat Doblo-t vettem, egyenlőre még csak ketten vagyunk barátnőmmel, elég sokszor szoktam vinni dolgokat ami egy sima személykocsiba nem igazán férne el, így aztán tökéletes választás volt.
2015. dec. 23. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!