Milyen autót vegyek?
1-1,5 millióért szeretnék venni 4 felnőtt számára is kényelmes, megbízható, viszonylag olcsón fenntartható autót. Napi kb. 2x 30 km-t beleraknék, szóval lehet dízel is, de akár benzines is.
Jó lenne még, ha az autónak kívül-belül modern formája lenne és minél több extra lenne benne.
Amiket én néztem: 2006 Avensis (ebből pl. a 2.2 dízelmotort, ez tényleg annyira problémás?), Civic (ez a 2.2 ctdi-vel tetszik) , 2006 utáni Saab 9-5 (ezt gondolom, nem lenne olcsó fenntartani), Mazda 5 az erősebbik 2.0 dízelmotorral, Jaguar X-type, esetleg egy 3-as Laguna 2.0 dci is kijön ennyiből, ha szerencsém van. Mondhattok mást is és az se nagy baj, ha olcsóbb, mint 1,5 millió Ft :D
Én a helyedben vennék egy kombi H Astrát 1.6 benzinmotorral és élvezném a nyugodt autózást.
De ha dízel kell akkor vedd azt, aztán turbó, kettőstömegű stb. csere lesz, akkor majd az üzemanyag árán megspórolt pénzből megcsináltatod.
Vagy nem.
A H Astra kb. 5 litert fogyaszt 60 km-en, szerintem nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!