Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hatamas dilemmám van! Nem...

Hatamas dilemmám van! Nem tudom mit vegyek. PS4-et és HD tv-t 300 ezerért h játszhassak a No No Kuni 2-vel, vagy egy kisebb cabrio autót nyárra. Mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés
nyilván nem 300 ért akarok cabriót, de ha az a pénz hiányzik, akkor már nem tudom megvenni. a PS4 hez egy jó minőségű tv-t is akarok venni mivel nemrég tudtam meg hogy lesz Ni No Kuni 2 és akarok vele játszani!!!!
2016. ápr. 5. 00:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
1%
Szerintem az autót válaszd. Igaz hogy nekem ps3-am van de egy autóval sokkal jobban lehet játszani mint egy ps-el, feltéve ha jól tudsz vezetni. Mondjuk én kb valóságban utcán is úgy vezetek mint egy NFS-be és így eléggé élvezetes. A sebesség korlát 3x-ával menni nagyon jó érzés, és egy hétköznapi autóval rallyzni is, és az autó határain autózni úgy hogy pár km/h-n múlik hogy nem csúszik meg kanyarban, és városban a lámpánál padlógázzal indulni úgy hogy kipörögnek a kerekek. De ha nem tudsz jól vezetni akkor ne próbálj így menni. Én szerencsére tudok, és mióta van jogsim azóta nem is akarok autós játékkal játszani (pedig régen nagyon szerettem őket), mert valóságban sokkal jobb keményen küldeni egy autóval :D
2016. ápr. 5. 00:31
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Mérlegelj mire van nagyobb szükséged! Az egyik egy szórakoztató eszköz, a másik meg egy közlekedési eszköz (na jó igazából egy autó is szórakoztató eszköz részben aki szeret vezetni). Egy autót fenn is kell tartani, amint megveszed olaj + szűrőcsere, szükség esetén vezérműszíj, kötelező biztosítás, átírás, hip-hop 100 ezer Ft pluszba rámegy az autóra minimum. Tehát oké, hogy 300 ezerből nem nagyon kapsz rendes kabriót, de ha 500-zal számolsz (amiért kb. III-as Golfból vagy Puntoból, vagy valami francia csodából fogsz találni példányokat) is valójában belekerül 600 ezerbe az autó. Vagy ez a 600 kijöhet úgy is, hogy veszel egy leharcoltabbat mondjuk 350-ért, és azt rendbeteszed.

Végeredményben én azt mondom ha nincs állandó havi kereseted ne az autót válaszd, ha viszont van, akkor mindenképpen azt! Nagyon nagy segítség fiatalon, ha van egy autód amivel többnyire gyorsabban eljutsz A-ból B-be, vagy legalábbis kényelmesebben.

2016. ápr. 5. 00:35
 3/12 A kérdező kommentje:
mint mondtam NEM 500 ért akarok cabriót venni. nem értem, nem tudtok olvasni? 1 millióért akartam. de ha elveszem a 300 at akkor már csak 700.000 marad. ennyi.
2016. ápr. 5. 00:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Na most én is elírtam. Szóval NEM 300 ezerért. nah. este van :D
2016. ápr. 5. 00:42
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon jól értettem, hogy nem 300 ezerért akarsz, de mivel írtad, hogy az elköltött 300 ezer nélkül nem tudnál kabriót venni úgy gondoltam nem sokkal lehet több a keret, bocsáss meg ezért nekem :)

Egyébként nem bántásból mondom, de látszik, hogy kölyök vagy még a pénzhez.

2016. ápr. 5. 00:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked még a játék való, ott nincs felelősség, utána pizsi és irány az ágy. Gyerek vagy te még az autóhoz. Tényleg.! :)
2016. ápr. 5. 01:09
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Jó minőségű hd tv kb 70ezer. Ps4 használtan 70ezer. A többiből veszel kocsit.
2016. ápr. 5. 02:02
 8/12 TheCruve ***** válasza:
61%

Az elsőn besírtam :D mekkora kamu király xD

Hát szerintem is Játékot vegyél.... Még az való neked..

Ha már megérettel volna egy autóra, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést...

2016. ápr. 5. 06:56
 9/12 TheCruve ***** válasza:
Ja és mi a F***om az a NiNOKumi2? :O
2016. ápr. 5. 06:58
 10/12 A kérdező kommentje:

ez. https://www.youtube.com/watch?v=0AkY9a7DQUE

és am már nem vok gyerek. felnőtt vagyok. és van jogsim is. 18 éves korban már felnőttnek számítasz :)

2016. ápr. 5. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!