Hatamas dilemmám van! Nem tudom mit vegyek. PS4-et és HD tv-t 300 ezerért h játszhassak a No No Kuni 2-vel, vagy egy kisebb cabrio autót nyárra. Mit tegyek? 18f
Mérlegelj mire van nagyobb szükséged! Az egyik egy szórakoztató eszköz, a másik meg egy közlekedési eszköz (na jó igazából egy autó is szórakoztató eszköz részben aki szeret vezetni). Egy autót fenn is kell tartani, amint megveszed olaj + szűrőcsere, szükség esetén vezérműszíj, kötelező biztosítás, átírás, hip-hop 100 ezer Ft pluszba rámegy az autóra minimum. Tehát oké, hogy 300 ezerből nem nagyon kapsz rendes kabriót, de ha 500-zal számolsz (amiért kb. III-as Golfból vagy Puntoból, vagy valami francia csodából fogsz találni példányokat) is valójában belekerül 600 ezerbe az autó. Vagy ez a 600 kijöhet úgy is, hogy veszel egy leharcoltabbat mondjuk 350-ért, és azt rendbeteszed.
Végeredményben én azt mondom ha nincs állandó havi kereseted ne az autót válaszd, ha viszont van, akkor mindenképpen azt! Nagyon nagy segítség fiatalon, ha van egy autód amivel többnyire gyorsabban eljutsz A-ból B-be, vagy legalábbis kényelmesebben.
Nagyon jól értettem, hogy nem 300 ezerért akarsz, de mivel írtad, hogy az elköltött 300 ezer nélkül nem tudnál kabriót venni úgy gondoltam nem sokkal lehet több a keret, bocsáss meg ezért nekem :)
Egyébként nem bántásból mondom, de látszik, hogy kölyök vagy még a pénzhez.
Az elsőn besírtam :D mekkora kamu király xD
Hát szerintem is Játékot vegyél.... Még az való neked..
Ha már megérettel volna egy autóra, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést...
ez. https://www.youtube.com/watch?v=0AkY9a7DQUE
és am már nem vok gyerek. felnőtt vagyok. és van jogsim is. 18 éves korban már felnőttnek számítasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!