Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
Első autómat tervezem megvenni. A legfontosabb lenne, hogy hátra dönthető legyen hátsó ülés (tehát, hogy kvázi legyen egy ágyam a kocsiban). :) Benzinest szeretnék nem túl nagyot, nem túl kicsit, egy közepes autót. Továbbá ismerőseim azt mondták, hogy a francia kocsikat kerüljem nagy ívben, mondanátok erre is valamit?2016. ápr. 15. 14:36
1/9 A kérdező kommentje:
Ja még azt elfelejtettem, hogy 1990-2000 körüli évjáratot keresnék.
2016. ápr. 15. 14:59
2/9 anonim válasza:
Amiben kényelmesen el lehet férni, azok általában kombik. A VW Passat kombit tudom ajánlani, de azt leírhatnád, hogy milyen árban gondolkodtál.
3/9 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi. 200-300K körül nézelődnék. :)
2016. ápr. 15. 15:48
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Köszi, de az Astra már túl nagy nekem, ennél kisebb kell.
2016. ápr. 15. 18:19
6/9 anonim válasza:
Hát pedig ha azt szeretnéd hogy legyen htul is hely, akkor ennél kissebbel nem igazán leszz kényelmes.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm nemrég azt mondta, hogy a Suzuki Swift hátsó ülése is hátradönthető. De akkor hülyeséget mondott? Suzuki Ignisé esetleg hátra dönthető?
2016. ápr. 15. 20:19
8/9 anonim válasza:
Nem, nem mondott hülyeség, tényleg dönthetőek a swift ülése (legalábbis a 3 és 5 ajtósoknál, de a sedan esetén nem) mint ahogy az a legtöbb 3/5 ajtósoknál illetve a kombiknál. De ettől még elég kevés a hely arra, hogy normálisan el lehessen feküdni benne.
Ha 300ezer a keret abba kétlem, hogy egy normálisabb Ignis beleférjen. Szóval az is kilőve.
Marad az astra ha kell a hely hátul.
9/9 A kérdező kommentje:
Basszus. Hát akkor még gyűjtök hozzá nyáron, aztán nézek egy jó Ignist. Köszi a válaszokat. :)
2016. ápr. 15. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!