Milyen autót vegyek szerinted, mert mindenki mást mond?
Szóval a lényeg, hogy autóvásárlás előtt vagyok és nem tudom, hogy milyen autót vegyek! Mindenki mást dicsér.
Az egyik az Audit a másik a BMWt a harmadik a VWt.
Itt arra gondolok, hogy valaki köpködi mondjuk a Fiatot valaki meg dicséri és nem tudom, hogy kire hallgassak, hogy milyen autót vegyek!
Lenne pár elvárásom: max 2millió legyen, 2008nál ne legyen régebbi valamint 70ezer kmnél nem szeretnék bele többet! Ennyiért mit vegyek?
Vagy jobban járok ha mondjuk veszek egy 2004-es passatot amibe mondjuk vagy 200ezer km? Tippeket kérnék és indoklást is! :) Előre is köszönöm
Lol, nekem akarsz autót venni vagy magadnak? Miért nem olyat veszel, ami neked tetszik, vagy a céljaidnak megfelel?
Szerintem vegyél egy '98-as Pajerot, mert nekem az jön be. Elpusztíthatatlan, mindenen átmegy, a 3,5-ös V6 hangja pedig isteni.
"max 2millió legyen, 2008nál ne legyen régebbi valamint 70ezer kmnél nem szeretnék bele többet! "
Na itt el is felejtheted az Audit és a BMW-t, de talán a Volkswagent, ilyen paraméterekkel max valami kis VW Polot kapsz.
"Vagy jobban járok ha mondjuk veszek egy 2004-es passatot amibe mondjuk vagy 200ezer km?"
Igen, ezzel jársz a legjobban, ekkor még az 5.5-ös Passat futott, ami talán az utolsó, aminél kicsit figyelembe vették hogy tartós legyen, viszont modern autó is már egyben. 2 milláért már találsz olyat amely igazoltan 200 ezret futott, de elég ritka az ilyen, mert ezek 500-600 ezernél is olyanok mint az újak, é visszatekerik őket 180 ezerre, szóval vigyázz.
Én csak annyit jegyeznék meg csendesen, hogy 2008 vagy attól fiatalabb évjáratú AUDI vagy BMW típustól függetlenül nem jön ki 2 millióból.
Vagy ha netán 1-2 darabot ki is ad a hahu abban nem lesz köszönet.
Akinek ilyen kilométer elvárása van egy 2008-as autótól és egy mondatba említi egy prémium trióval annak igen zsebbe kell nyúlnia, mert nem mondom, hogy nem létezik ilyen, de arra a normál ár 1,5x-es szorzója vonatkozik legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!