Dave2002 kérdése:
Manapság első motornak megteszi egy simson?
Figyelt kérdés
Fontos tudni: Kb 120- max. 150-ért akarok venni egyet suliba mennék vele meg edzésre városban is és városon kívül is meg hétvégén haverokkal motorozni és vannak-e hozzá alkatrészek meg fenntartása kb. Mennyibe fájna nekem? Fontos még hogy még nem motoroztam és egy jó állapotú simson jó lenne-e nekem , nem röhögnének ki érte a suliban? Köszönöm előre is hogy elolvastad és ha igen akkor válaszoltál2016. ápr. 11. 16:56
11/11 anonim válasza:
rijeu rr vagy aprilia rx, de lepj be fb-n a csopiba. a lenyeg az h generice-t ne vegyel az kinai (felreertes vegett ez a tenyleg gagyi kinai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!