Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első lépésnek megteszi ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első lépésnek megteszi ez?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig volt egy mélypontom, ezért nem jeleskedtem az ismerkedésben, szóval nem volt sikerem a lányoknál. Végül arra a következtetésre jutottam, hogy is lenne képes más elfogadni engem, hogyha én nem tudom elfogadni magamat. Szóval elkezdtem változtatni az életemen és kb. mostanra sikerült eljutnom oda, hogy szeretem magamat. Mit gondoltok? Jól gondolom, hogy ez egy jó lépés a siker felé?

Nem kerítek túl nagy feneket ennek?

2016. febr. 23. 17:37
 1/3 A kérdező kommentje:
(19/F)
2016. febr. 23. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon is jól csinálod. Így tovább.
2016. febr. 23. 17:51
 3/3 anonim válasza:
Először is saját magadnak kell szeretned a tested-lelked. Ha ez megvan akkor jöhet a párkapcsolat. Nagyon jó úton jársz és remélem, hogy sikerül a "terved" :)
2016. febr. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!