Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Papucs lenne a barátom attól,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs lenne a barátom attól, hogy megteszi ha szépen megkérem valamire?

Figyelt kérdés

A barátommal jelenleg anyumnál lakunk, ha leérettségiztünk akkor akarunk külön költözni. Neki még két év hátra van, én viszont most fogok érettségizni. Rendeteg dolgom van, tanulok és mellette dolgozok is hogy anyumnak tudjak haza adni. Mivel nyugdíjas és nem lenne pénze mindkettőnket eltartani. A barátom elég lusta, alig bírom rávenni, hogy diákmunkázzon vagy tanulgason valamit. Leginkább csak kockul, viszont ha szépen megkérem valamire azt megteszi. Pl. mosogasson el, pakoljon össze, (van hogy helyettem is mert elég kupis vagyok) menjen el a boldtba stb. A haverjai szerint csak ugráltatom és annyit magyaráztak neki hogy már ő is kezd morogni ha megkérem valamire, pedig szerintem magától értetődő lenne hogy azért cserébe hogy befogadtuk mindenben segít ha már dolgozni nem hajlandó és tulajdonképpen én tartom el, úgy hogy nekem is ezer dolgom van. Szerintetek igazam van?

20/L (18F)

2016. febr. 15. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
hát ha azt kérnéd hogy egye meg a szarát és megtené :'D, de emberséges keretek közt azt elenti hogy szeret és nem fárasztota ki a meló
2016. febr. 15. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ebben a helyzetben szerintem ez nem egy papucs dolog. Mint mondtad befogadtátok és egy párkapcsolatban az (lenne) a normális ,ha mindkét fél segítené a másikat. Ha az egyik ad ,akkor a másik valamilyen formában visszaadja azt. Ha esetleg erre nem jönne rá magától és ellened fordulna ,akkor ülj le és beszéld meg vele higgadtan ,persze ehhez az is szükséges ,hogy ő is akarja ezt a beszégetést.

Sikeres érettségit neked!

2016. febr. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!