Első autónak megteszi?
Figyelt kérdés
egy ilyen Ford Fieste 1.6 Dízel,igaz 1986. évjáratú autó. Esetleg tudtok róla mondani valamit,akinek esetleg volt,"van" ilyene? mit lehet tudni róla, nem nagyon értek hozzá. Köszönöm. [link] 2013. ápr. 14. 17:01
1/2 anonim válasza:
Én is hasonló kategóriájú kocsit vettem kezdő autónak 4 éve, egy 92-es Polo-t. Annyira megszerettem, hogy azóta is azzal járok. :)
Őszintén szólva én egy 27 éves dízel motortól tartanék első hallásra, de próba szerencse. El kell menni, ki kell próbálni. mindenképp vigyél magaddal valakit, aki ért a kocsikhoz (autószerelő).
Az összeg reális, ha megfelelő állapotban van. Amúgy itt tudsz olvasni tapasztalatokat róla: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat, Polo is jó kis autó, egyenlőre nincs pénzem jobbra azért gondoltam egy ilyenre. most 1 hónapja szereztem meg a jogosítványt. kezdésnek szerintem is tökéletes. még ha 2 évig használom akkor is.csak nem sok mindent tudtam erről a márkáról,meg hát 1.6 szívó dízel motorról sem. annyit tudok a világ végére elvisz :)
2013. ápr. 14. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!