Manapság első motornak megteszi egy simson?
Átérzem az aggodalmad, én is voltam diák...
...miért ne tenné meg első motornak manapság? Biztosan nem röhögnek ki, főleg, ha látják, hogy szereted a mocid, éresz hozzá, nem másokat kérdezel, hogy mit, miért..
ha problémád van, legfeljebb itt megkérdezed..
arra azért ügyelj, hogy ne add kölcsön mindenféle hülyegyereknek még egy körre sem...
ha nem is mondják, de fontos hogy a mocid állandóan tiszta legyen. Ne ott a suli előtt, vagy a haverok előtt, hanem otthon pucold. A baráti kör mindig tiszta motorral lásson.
szerintem egy AM6-os blokkal szerelt motort vegyél. FB-n próbálj meg belépni az AM6 adok-veszekre, van ott motor a te pénztárcádnak.
(nehogy elhidd, hogy egy simsonnal nem fürdesz be. ráadálsul ennyi pénz sok érte)
Azért egy ilyen Simóval már begurulnék a suliba:
120-150-ért azért eléggé leamortizált AM6-osokat lehet találni. Első motornak nem kell több egy Simsonnál!
már nem azért de én szégyelném ezt bevinni suliba, van nekem is simsonom, de az alap állapotban van, ez meg na a cross kormány etc. egy rijeu vagy aprilia simán megvan 150-ből, de te tudod
ja csak mondom egy 50-es simoval nem fogsz azért 70-nel rohangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!