Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manapság első motornak megtesz...

Dave2002 kérdése:

Manapság első motornak megteszi egy simson?

Figyelt kérdés
Fontos tudni: Kb 120- max. 150-ért akarok venni egyet suliba mennék vele meg edzésre városban is és városon kívül is meg hétvégén haverokkal motorozni és vannak-e hozzá alkatrészek meg fenntartása kb. Mennyibe fájna nekem? Fontos még hogy még nem motoroztam és egy jó állapotú simson jó lenne-e nekem , nem röhögnének ki érte a suliban? Köszönöm előre is hogy elolvastad és ha igen akkor válaszoltál
2016. ápr. 11. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Átérzem az aggodalmad, én is voltam diák...

...miért ne tenné meg első motornak manapság? Biztosan nem röhögnek ki, főleg, ha látják, hogy szereted a mocid, éresz hozzá, nem másokat kérdezel, hogy mit, miért..

ha problémád van, legfeljebb itt megkérdezed..

arra azért ügyelj, hogy ne add kölcsön mindenféle hülyegyereknek még egy körre sem...

ha nem is mondják, de fontos hogy a mocid állandóan tiszta legyen. Ne ott a suli előtt, vagy a haverok előtt, hanem otthon pucold. A baráti kör mindig tiszta motorral lásson.

2016. ápr. 11. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen összegből bőven olyan állapotú Simsonod lehet, ami megbízható, illetve nem a gáz lepukkant, hanem az irigylésre méltóan szép állapotú! :D Kiröhögni biztos nem fognak. Viszont régi motor, tehát néha el el romolhat egy egy apróság rajta, de megnyugtatásul annyit, hogy minden alkatrészt lehet kapni hozzá!
2016. ápr. 11. 17:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat szerintem a Simson mellet fogok majd dönteni mert azért elsőnek tökéletes sok az alkatrész hozzá és inkább egy szép állapotú régi motororért költök mint hogy 150-ért vegyek egy új féle roncsot amire többet kell költeni mint amennyiért veszed
2016. ápr. 11. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:

szerintem egy AM6-os blokkal szerelt motort vegyél. FB-n próbálj meg belépni az AM6 adok-veszekre, van ott motor a te pénztárcádnak.

(nehogy elhidd, hogy egy simsonnal nem fürdesz be. ráadálsul ennyi pénz sok érte)

2016. ápr. 11. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Azért egy ilyen Simóval már begurulnék a suliba:

[link]

120-150-ért azért eléggé leamortizált AM6-osokat lehet találni. Első motornak nem kell több egy Simsonnál!

2016. ápr. 11. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Ennyiből inkább valami jobb robogót már. :D
2016. ápr. 11. 21:42
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Azért nem vennék robogót mert azok nem váltósak és lasabbak (nem szeretnék 50-nel menni ott ahol lehet 70-nel is.) váltós azért fontos számomra mert szeretnék majd nagyobb motorra is vizsgázni és azthiszem a nagymotorok mind váltósak és jó az ha már van benne rutinos.
2016. ápr. 11. 22:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért van olyan robogó, ami megfutja a 100-at, de én is a váltósra szavazok.
2016. ápr. 12. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:

már nem azért de én szégyelném ezt bevinni suliba, van nekem is simsonom, de az alap állapotban van, ez meg na a cross kormány etc. egy rijeu vagy aprilia simán megvan 150-ből, de te tudod

ja csak mondom egy 50-es simoval nem fogsz azért 70-nel rohangálni.

2016. ápr. 12. 20:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha rieju vagy aprilia akkor azokból milyet tudnál mondani ami kijön 150000-ből és jó is,szép is?
2016. ápr. 13. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!