Suzuki Swiftre milyen menetfényt tegyek?
99-es 1.3-as 5 ajtós...
A ködlámpa és a 1ámpák közé gondoltam bebiggyesztek egy LED-sort.
De nem ilyen 500 ft-os kókálmányra gondoltam, hanem E jelesre ami műszakin is átmegy, rendőrnek se szúr szemet. Milyet érdemes venni? Mit kell még venni mellé, hogy működjön is (relé, stb.)?
Ezen kár vitatkozni
Az áramfogyasztók áramfogyasztását meg kell "termelni" valahogy.
Ha ég a lámpa nagyobb a fogyasztás
Aki ezt nem fogja fel az hülye.
Gondoljunk csak bele......
Ha Nem számítana milyen fogyasztó megy egy autóban akkor az egész világ energiafelhasználását fedezhetné efgy trabant ami alapjáraton pöfögve tekergeti a gyári dinamóját.
Remélem érti mindenki a célzást:)
Energia nem keletkezik a semmiből és nem vész el csak átalakul
A fogyasztás növelő mértékeken lehet esetleg értekezni.
De az tény hogy egy 0.000000000001W os fogyasztó(tudom nincs ilyen egy autóban) is növeli a fogyasztást.
Aki ezt agyilag nem fogja fel az tényleg hülye:-)
Jó, látom ezen felesleges mit szórakozni. De akkor tényleg, pakold ki a rádiót, stb, sőt a fűtés-hűtés szellőző motorjait is kösd ki...
Azt amúgy tudtad, hogy ha nem mész az autóval növekszik a fékek élettartama! Körülbelül ez a szint. :D :D
Ha annyira haszontalan lenne az a menetfény akkor nem lenne kötelező feltenni minden új autóra 2013 óta...
De kár volt kiírnom ezt a kérdést, mert vita meg sok idióta válasz érkezett, de pl. link egy konkrét márkáról egy sem! Az oldal szabályzata pedig elvileg tiltja a témától eltérő válaszok adása. De mind1, találtam egyet, akkor jobb lesz, ha az őskövület autószerelőmmel beszélem meg inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!