Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek lada 2107 ki bír...

Balázs1666 kérdése:

Szerintetek lada 2107 ki bír 700km-et autópályán 130-140-es tempóval?

Figyelt kérdés
Nagyobb út előtt állok és érdekel ,hogy szerintetek van-e rá esély ,hogy oda is érek esetleg tippeket ,hogy mit kéne előtte ellenőrizni vagy bármit meghallgatok de nagyon rendbe van szedve kisebb módositásokkal(1.6,síkolt hengerfej,könnyített lendkerék, 296 Havassy vezérműtengely,szelepzsebes dugattyú,elektromos gyújtás,Monroe lengéscsillapítók,Dupla stab rúd,Katona szilentek,4cm alu nyomtávszélesítő,enyhén ültetett,Mastersport hűtött féktárcsák,BMW felnik,felújított önindító,új AC, 5-ös váltó(hibátlan).)

2016. ápr. 5. 10:00
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Én tudom minek nyomni a gázpedált, meg a kérdező is, ennyi a lényeg.:) Ti meg csak álmodoztok róla. Csak tudod ha már hülyeségeket írkáltok a másiknak azt legalább ne kioktatva tegyétek.

Az olajhűtődön gondolkozz még egy kicsit. Biztosan kell-e az a 130-cal szaggató autónak!:D

2016. ápr. 7. 16:55
 42/47 anonim ***** válasza:
Ha normálisan megvan csinálva, akkor simán kibírja. Nekem egy 1600-as 125-ös Fiatom van 1969-ből. Minden évben megjárjuk vele Olaszországot, szedi a talpát, nem dudálják ki az autópályán, viszont megcsodálják, az ilyen Swift és társai féle autókat simán lövi, bár ebből már '69-ben kipréselték a 100 lóerőt.
2016. ápr. 8. 18:57
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom összejött a szakmai elit. :D

Szelepzsebes dugattyú! Ez a kifejezés, megállná a helyét valami primitív google-fordításban. Nem semmi az elektromos gyújtás meghatározás sem, szinte a bacon-szalonna, és a sampinyon-gomba nyelvészeti"magasságát" súrolja. A dupla stab rúd-ról csak annyit, hogy már a 70-es évek végén divat volt a ladákon az első keresztstabilizátor megkettőzése, vagyis ezt sem sorolnám a 21.századi fejlesztések közé.

Írjatok még ilyeneket, élmény olvasgatni. :D

2016. ápr. 8. 20:11
 44/47 anonim ***** válasza:
0%
ez hatalmas szakmai elit :) Nem véleményeztem a dolgokat, mert szerintem felesleges, annyit érnénk vele, mintha egy vaknak mutatnánk a naplementét :) Viszont nagy az időzavar, az tuti :) Dehát na, a szocialzmusban nem is nagyon tudták, hogy nyugaton hogy dolgozank, miket ismernek már, aztán mire megtudták volna, addigra már nagyrészt kiszorultak a Zsigák, manapság pedig újra előveszik a fiatalok, és nagy meglepetést okoznak a dolgok, amik már 30-40 éve is ismertek voltak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Fiat 124-es vagy 125-ös már akkor olyan technológiával volt gyártva, amit a Zsigulik még 30-35 évvel később sem ismertek, ugye a Zsiga alapja meg a 124-es volt, ami jó is volt addig míg a torino-i blokk került bele, aztán ahogy indigóztak az oroszok, úgy hanyatlott a dolog, oké, elmentek a zsigulik, mert nem voltak rosszak, de azt a színvonalat nem tudták hozni sok évvel később sem, amit a torino-i Fiat-ok.
2016. ápr. 9. 11:15
 45/47 Wadmalac ***** válasza:

"Én tudom minek nyomni a gázpedált, meg a kérdező is, ennyi a lényeg.:) Ti meg csak álmodoztok róla."

Nem mondom, hogy nincs némi nosztalgiám a 21011-esem után, de szerényen megelégszem a mostani 3.0 V6-tal.

2016. ápr. 11. 09:37
 46/47 anonim ***** válasza:

Kedves #41-es és Kérdező!

Nyugodjatok meg, van a mi családunkban nyomnivaló gázpedál, több is. Az előzőekben nem volt semmilyen irigység vagy sóvárgás, mindössze vélemény nyilvánítás. :D

2016. ápr. 11. 15:00
 47/47 anonim ***** válasza:
0%
Tehát Ladátok nincs, ezért hülyeséget ne írjatok róla!
2016. ápr. 12. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!