Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek lada 2107 ki bír...

Balázs1666 kérdése:

Szerintetek lada 2107 ki bír 700km-et autópályán 130-140-es tempóval?

Figyelt kérdés
Nagyobb út előtt állok és érdekel ,hogy szerintetek van-e rá esély ,hogy oda is érek esetleg tippeket ,hogy mit kéne előtte ellenőrizni vagy bármit meghallgatok de nagyon rendbe van szedve kisebb módositásokkal(1.6,síkolt hengerfej,könnyített lendkerék, 296 Havassy vezérműtengely,szelepzsebes dugattyú,elektromos gyújtás,Monroe lengéscsillapítók,Dupla stab rúd,Katona szilentek,4cm alu nyomtávszélesítő,enyhén ültetett,Mastersport hűtött féktárcsák,BMW felnik,felújított önindító,új AC, 5-ös váltó(hibátlan).)

2016. ápr. 5. 10:00
1 2 3 4 5
 11/47 veterán vas ***** válasza:
28%

Tegyük föl, hogy igazat mondasz. ;)

Az általad felsorolt alkatrészek, és átalakítások értéke + az autó, az alsó hangon másfél millió (vagy még több)

Ugyan akkor a másik oldalról nézve:

Vettél másfél millióért egy autót, amelyiknek gondot okoz 700km-t menni autópályán?

Ugye érted a dolog pikantériáját?

2016. ápr. 5. 13:53
 12/47 Wadmalac ***** válasza:
A másik pikáns kérdés, van rajta műszaki, vagy P-s rendszám alatt fut?
2016. ápr. 5. 13:59
 13/47 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a lada motorokat és nem tudom mit bír ezért kérdeztem a másik ,hogy műszaki van rajta 10.hó-ig
2016. ápr. 5. 14:10
 14/47 Wadmalac ***** válasza:

Akkor jó.

Difi- és váltó áttétel gyári?

Mióta használod és mennyit mentél vele eddig?

Nem sebességre, távolságra.

2016. ápr. 5. 14:22
 15/47 A kérdező kommentje:
Igen gyári.Iszonyú keveset annyit használtam ,hogy haza hoztam 250km-ről csak nem autópályán utána sajnos tanulás miatt csak itt a környéken tudtam vele közlekedni 50-60-as tempóval 100km-et tehát 350-et raktam csak bele ezért nem is ismerem annyira de eddig még semmi probléma nem mutatkozott meg
2016. ápr. 5. 14:37
 16/47 Wadmalac ***** válasza:
43%

Igazán az a kérdés, hogy a felfúrás, újragyűrűzés után a bejáratási km lefutott-e már. Mert a járatás alatt jobban melegszik, húzatni nem szabad.

Ha a hajtáslánc gyári, bejáratás megvolt, akkor egy 110-es, 120-as utazó nem árthat.

Olajminőségre, hűtővízre fokozottan ügyelj.

Hozzátenném, ha a 350 km alatt nem hagyott állva sehol, nem zabálta az olajat, vizet, akkor valószínűleg kulturáltan összerakták.

Én neki mernék indulni vele. Mondjuk én 10 éven át kotorásztam saját 21011 motorterében, a kisebb gixereket felismerem és tudom magam hárítani.

Szerintem nem vállalsz nagyobb kockázatot, mint egy szalonból frissen kihozott Opel Insigniával. Csak ott a szervízlámpa lehet közeli ismerősöd. A Ladában olyan hálistenek nincs. :D

2016. ápr. 5. 14:51
 17/47 veterán vas ***** válasza:

Minek egy ilyen motor -könnyített lendkerék, faragott hengerfej, 296-os v.tengely- ha 50-60 között közlekedsz vele?

Jah, és ehhez a tempóhoz tök fölösleges a hűtött fék, a nyomtávpogácsa,és a márkás gátló.

Ez kb. olyan, mintha Pistabácsi egy Ridley carbon bringával járna a tanyára minden nap a malacokat etetni.. ;)

(szóval egyre kevésbé hihető a meséd)

2016. ápr. 5. 14:59
 18/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó előttinek a korrekt választ.

utolós neked meg azt ajánlom ,hogy olvasd át még 1x oda van írva ,hogy tanulás miatt nincs időm elmenni nagyobb utakra de mond még a hülyeségeidet, csak így tovább

2016. ápr. 5. 15:23
 19/47 anonim ***** válasza:
Még 90-es években párszor voltunk kinn németeknél, jóformán végig autópályán 120-130-at tartva egy 1200-essel... ha az bírta akkor ennek is simán kell ha alapvetően minden rendben vele.
2016. ápr. 5. 20:21
 20/47 anonim ***** válasza:

Minden, csak a megépítés minőségétől függ. Ha jól, minőségi alkatrészekből lett összerakva, akkor simán bírnia kell. Egyedül a hűtésre kell odafigyelni. Minél hosszabb a végáttétel, annál kisebb fordulatszám tartozik egy adott sebességhez és annál kevesebb hőt termel a motor. Egyszóval, lehetőleg ne 4-ben próbálj meg 140km/h-val menni vele :)

Amúgy ha nem titok, mennyiért sikerült hozzájutni az autóhoz?

2016. ápr. 5. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!