Szerintetek lada 2107 ki bír 700km-et autópályán 130-140-es tempóval?
Tegyük föl, hogy igazat mondasz. ;)
Az általad felsorolt alkatrészek, és átalakítások értéke + az autó, az alsó hangon másfél millió (vagy még több)
Ugyan akkor a másik oldalról nézve:
Vettél másfél millióért egy autót, amelyiknek gondot okoz 700km-t menni autópályán?
Ugye érted a dolog pikantériáját?
Akkor jó.
Difi- és váltó áttétel gyári?
Mióta használod és mennyit mentél vele eddig?
Nem sebességre, távolságra.
Igazán az a kérdés, hogy a felfúrás, újragyűrűzés után a bejáratási km lefutott-e már. Mert a járatás alatt jobban melegszik, húzatni nem szabad.
Ha a hajtáslánc gyári, bejáratás megvolt, akkor egy 110-es, 120-as utazó nem árthat.
Olajminőségre, hűtővízre fokozottan ügyelj.
Hozzátenném, ha a 350 km alatt nem hagyott állva sehol, nem zabálta az olajat, vizet, akkor valószínűleg kulturáltan összerakták.
Én neki mernék indulni vele. Mondjuk én 10 éven át kotorásztam saját 21011 motorterében, a kisebb gixereket felismerem és tudom magam hárítani.
Szerintem nem vállalsz nagyobb kockázatot, mint egy szalonból frissen kihozott Opel Insigniával. Csak ott a szervízlámpa lehet közeli ismerősöd. A Ladában olyan hálistenek nincs. :D
Minek egy ilyen motor -könnyített lendkerék, faragott hengerfej, 296-os v.tengely- ha 50-60 között közlekedsz vele?
Jah, és ehhez a tempóhoz tök fölösleges a hűtött fék, a nyomtávpogácsa,és a márkás gátló.
Ez kb. olyan, mintha Pistabácsi egy Ridley carbon bringával járna a tanyára minden nap a malacokat etetni.. ;)
(szóval egyre kevésbé hihető a meséd)
Köszönöm az utolsó előttinek a korrekt választ.
utolós neked meg azt ajánlom ,hogy olvasd át még 1x oda van írva ,hogy tanulás miatt nincs időm elmenni nagyobb utakra de mond még a hülyeségeidet, csak így tovább
Minden, csak a megépítés minőségétől függ. Ha jól, minőségi alkatrészekből lett összerakva, akkor simán bírnia kell. Egyedül a hűtésre kell odafigyelni. Minél hosszabb a végáttétel, annál kisebb fordulatszám tartozik egy adott sebességhez és annál kevesebb hőt termel a motor. Egyszóval, lehetőleg ne 4-ben próbálj meg 140km/h-val menni vele :)
Amúgy ha nem titok, mennyiért sikerült hozzájutni az autóhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!