Szerintetek lada 2107 ki bír 700km-et autópályán 130-140-es tempóval?
Bírom ezt "Veterán vasas" csávót. Osztja minden ladás kérdésnél a nem túl sok eszét és hozzánemértését.
Áruld már el öcsém honnan vetted azt, hogy itt A-s motorról van szó? Azt ismered a rally-ból?
Alaphangon 1,5 misi!? Micsoda öcsém? Egy 296-os? Ne viccelj már! :D
Olajhűtőőő?!?!?! Nóóómális?!?!
Zöld szilent minek?!?! Az nem utca függvénye bazzeg! Különben meg nem ő vette bele, benne volt.
Minden szavad egy vicc, komolyan.:-)
Azért egy homologizált rallye vas tartja az értékét, amit beleépítettek.
A home tuning valóban kifizettethetetlen az új tulajjal.
DE aki beletette a pénzt, az azért xarét-húgyért nem fogja elkótyavetyélni.
#31!
Láttál már autót élőben is vagy csak újságban? ;)
(ja, az ne is zavarjon, hogy az olajhűtőről nem én írtam)
Jut eszembe #31!
Ha nem A-s motor, akkor milyen?
Mert N-be nem lehetnek ilyen motorátalakítások, a B-s autókat pedig legalább 20 éve betiltották.
Akkor???? ;)
Szóval neked ennyi a válaszod mindenre (amit nem egyszet láttam már), hogy rajtad kívül senki nem látott még ladát élőben? :-)
Megmondjam milyen motor ez? Ez kérlekszépen egy utcai tuningmotor.
Kb így zajlik az utcán:
Hello!
Hello!
Milyen motor van benne?
296-os.
Frankó, nagyon megy.
Kösz!
Ennyi. Nem A-s, csak simán 296-os. Ahhoz picit több kéne. Ha belőled indulunk ki elég sok A-s motor karikázna az utakon.
De ha már itt járunk van neked egyáltalán ladád? Széria? Azt bütykölgeted?
Nekem van, ha nem haragszol érte.:-)
A srác se beszélt többről vágod? Egy utcai félkész autóról csupán. Ami neki az első. Amiben történetesen zöld szilent is van. Na bumm! Te meg egyből fikázod.
Mi bajod van neked?
Kedves "vérbeli" ladás tuningos.
Erősen gyanítom, hogy te azzal a saját tuning Ladáddal nem mész neki 700 km-nek. Csak annyit használod, amíg körbegurulsz a városban, egyet-kettőt nekitaposol lámpánál, hogy elhangozhasson az általad leírt párbeszéd.
Nem, neked valóban nem kell olajhűtő. :)
Biztosan van pénzed 1500 km-enként a legjobb, legdrágább olajat cserélgetni benne. Tedd azt.
A kérdező eléggé kezdő amatőr, nem rutinos szerelő, gondolom örülne, ha nem esne szét a vasa egy hónap alatt és nem menne rá a gatyája sem.
Neked ez nem szempont, gondolom.
Szóval te voltál az olajhűtős. :-) Akkor hagy gratuláljak neked, a hülyeségedhez.
Nem itt van a helye, hogy az én ladámmal "dicsekedjek", de képzeld bárhová elmerek vele indulni. Sőt tudod mit, olajhűtő sincs benne. És nagyon figyelj, az olajat sem kell cserélni 1500 km-ként.
Már borulok is előtted térdre, Ladák Istene.
Aki zsigerből lehülyézhet mindenkit, és még megtiszteltetésnek is számít.
Szerintem maradj is az autódnál, emberekkel ne kommunikálj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!