A terepjarok nagyobb része miért dizeles?
Figyelt kérdés
Terepjarokat nézegetek, kb 8-10 év koruliek erdekelnek. Benzinest vennék legszivesebben, de szinte csak dizeleseket találni elérhető áron, gondolok itt grand vitarara, pajerora. Jobb a dízel terepen vagy miért jó ez? Városban is használnám, kisebb körökre, de oda is a benzinest választanám szivesebben.2016. márc. 29. 16:15
1/14 anonim válasza:
Értelemszerű pedig: sokkal nagyobb nyomaték, és kisebb fogyasztás miatt.
Hummer H2 mondjuk 6l, 6,2l benzin, 20-25 litert meg is iszik.
2/14 anonim válasza:
Nagyobb nyomaték, kisebb fogyasztás.
Toyota Rav4-be sok a benzines
3/14 anonim válasza:
Spritmonitoron csak H3at találtam, ez is benzin kisebb motorral és tömeggel, 16l a közép, 22 euro 100 km-enként elég húzós.
4/14 anonim válasza:
Régebbi Pajerok vannak V6-os motorokkal (3.0, 3.5) de ott 15 liter az átlagfogyasztás. Egyébként nagyon kulturált motorok, alapjáraton szinte nem hallani a hangjukat, gyorsításkor pedig nagyon diszkrét mormogás jellemzi . Esetleg találsz 1. generációs X5-ösöket, ML Merciket 6-8 hengeres benzinesekkel, de azoknál nem csak a fogyasztás költsége a brutális.
5/14 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, fontos nálam, hogy tényleg jó legyen terepen, azért nézegetem ezt a 2 típust, az X5 emiatt nálam ki is esik, meg a fenntartása is huzosabb, mint egy japán terepjaronak. Köszönöm a válaszokat! Az ML mercik tetszenek, de ugyanez a problémám vele. A G Mercedes lenne jó, de 2-3 millióért is csak 10-20 évesek vannak.
2016. márc. 29. 16:43
6/14 anonim válasza:
Én még a Lan Cruisereket is megnézném..
7/14 A kérdező kommentje:
Elsősorban horgasztra kéne, és néha elég durva terepen kell elmenni a vizig. A folyó toltesen, nem könnyű megfordulni, mert szűk a hely, a Land cruiserrel ennyi a gondom, hogy túl nagy, a lada niva meg már túl kicsi, mert kb nincsen csomagtartoja. Ezért az arany középutat valasztottam.
2016. márc. 29. 17:40
9/14 anonim válasza:
Esetleg Suzuki Samurai? Kis helyen is megtudsz vele fordulni és elég sok benzines is van belőle.
10/14 anonim válasza:
TTerepre csak dízel. Aki benzines terepjárót vesz az valszeg inkább sima úton használja és hébe-hóba terepre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!