Üdv, napokban lecseréltem az autómat egy ujabbra, ebbe viszont érezhetően nagyobb a motorfék az baj?
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha az segít az esetleges tovabbi válaszok megadásában
Előző autóm egy 1994 1.3 swift gl volt amit cseréltem egy 2004 es 2.0 16v literes nissan primérára
Mint írták másik autó, másik motor, stb, tehát nem csoda ha más a motorfèk is.
Ha szerinted túl sok, akkor próbálgasd. A motornak nincs semmi furcsa hangja? Ha szorulna valami, akkor annak lenne hangja rendesen. Gyorsulni normálisan gyorsul? Esetleg nem valamelyik féked van berohadva? (épp csak mozdítsd meg az autót, dobd ki üresbe és figyeld hogy hogy áll meg, érezni fogod)
Üresben kicsit pörgesd fel és engedd el a gázt. Ha valóban szorulna valami, akkor a fordulat le kellene zuhanyjon.
Nemvettem észre ,szerintem nincs furcsa hangja elsőre indul alapjárata is egyenletes ugy 700-800 kőzött van átlagba .. fékre gyanakodtam,de megnéztem nem forró meg semmi csak egyszeruen szokatlan az érezhetően nagyobb motorfék ,ezért kezdtem el gyanakodni ,hátha visszafogja valami ,most kipróbáltam üresben is szépen kigurul
Viszont az önindító kicsit súrlódó hangot ad ki minden egyes indításkor,de elsőre indul mindig
Nem,sajnos a súrlódó hang egyértelműen az önindító köszörül :/
Az 1.3 tól a 2.0 literesnek nagyobb lenne a motorfék ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!