Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW E36 325i?

Első autónak BMW E36 325i?

Figyelt kérdés

1 év múlva meglesz a jogsim és ez az autó lenne a választás mivel szerelmes vagyok belé kb. :D

Ilyesmit szeretnék amúgy?

[link]

2016. márc. 23. 18:07
1 2
 11/18 BiTOPro97 ***** válasza:
25%
Pénztemetőnek - egy már éppen csak papíron volt BMW tulajdonosként, - inkább egy 911-es Porsche-ét vennék, ha lúd, akkor már legyen kövér. ;)
2016. márc. 28. 00:06
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Kedves BiTOPro97!

Nem volt még Porschem, de ha csak a beszerzési árakból indulok ki, legalább egy nagyságrendel nagyobb költséggel jár, akár megvenni, akár fenntartani, mint egy BMW-t.

Különben már minden hüjének Porsche-ja lenne, köztük nekem is.

2016. márc. 29. 19:52
 13/18 BiTOPro97 ***** válasza:
46%

Nem érezted az iróniát a szavaimban.

"1 év múlva meglesz a jogsim"

Ha vesz egy ilyent akkor, a következő: ~1 év múlva komoly balesetem is lesz~ :(

2016. márc. 30. 07:35
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

Ja.... értem :-)

Hát... sanszos, hogy a friss jogsisok ilyen verdával hamar felavatják magukat.

De szerintem nem a lóerő öl, hanem az emberi hül.y.eség.

Sőt, talán abban is van logika, hogy ha vesz a kezdő boyracer egy Punto-t, vagy Polo-t, kevés a lóerő, hamar gyengének fogja érezni. Tolja neki, mint süket, hogy meglegyen az adrenalin és egyszer csak 120-szal elszáll egy kanyarban. Jobbik esetben csak magát nyírja ki, rosszabb esetben visz magával 1-2 ártatlant a halálba.

Míg egy izmosabb autóval hamar kijön a vezetési tudás hiánya és egy komolyabb gázfröccsnél már kiszalad az autó alóla, odavágja a padkának, vagy egy oszlopnak 30-40-nél. A verda kuka, de vélhetően megússza és remélhetőleg tanul belőle.

Valami ilyenre gondolok:

https://www.youtube.com/watch?v=aT7Qsg2tLDc

vagy:

https://www.youtube.com/watch?v=dFvjCpE9FPE

(...tudom vannak ellenpéldák is szép számmal)

Szerintem inkább csapja oda valami béna hiba miatt, mint hogy száguldozzon.

2016. márc. 31. 08:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy ilyennel azért durván lehet honi autópályán áldozatot szedni, ha például csak eldobja vele magát. :S

Mint a Stohl a nagy terepjáróval, ez is legázolja kisebbet, itt akár többet is. :S

Disco-s balesetek, etc.

2016. márc. 31. 13:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék száguldozni azért szeretném ezt az autót mert tetszik...
2016. márc. 31. 17:03
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is tetszik, jól néznek ki, még az a szép forma, és egyszerűség, nem az a túl komplikált lekerekített, hanem még igazi autó :) megéri rá költeni lehet 30 éves is attól még E36 AZ E36 MARAD ÖRÖKRE! ! !
2018. febr. 8. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:

"E36 AZ E36 MARAD ÖRÖKRE"

Hát ja, gondoltuk hogy nem lesz belőle E46.

2018. febr. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!