Első autónak BMW E36 325i?
1 év múlva meglesz a jogsim és ez az autó lenne a választás mivel szerelmes vagyok belé kb. :D
Ilyesmit szeretnék amúgy?
Kedves BiTOPro97!
Nem volt még Porschem, de ha csak a beszerzési árakból indulok ki, legalább egy nagyságrendel nagyobb költséggel jár, akár megvenni, akár fenntartani, mint egy BMW-t.
Különben már minden hüjének Porsche-ja lenne, köztük nekem is.
Nem érezted az iróniát a szavaimban.
"1 év múlva meglesz a jogsim"
Ha vesz egy ilyent akkor, a következő: ~1 év múlva komoly balesetem is lesz~ :(
Ja.... értem :-)
Hát... sanszos, hogy a friss jogsisok ilyen verdával hamar felavatják magukat.
De szerintem nem a lóerő öl, hanem az emberi hül.y.eség.
Sőt, talán abban is van logika, hogy ha vesz a kezdő boyracer egy Punto-t, vagy Polo-t, kevés a lóerő, hamar gyengének fogja érezni. Tolja neki, mint süket, hogy meglegyen az adrenalin és egyszer csak 120-szal elszáll egy kanyarban. Jobbik esetben csak magát nyírja ki, rosszabb esetben visz magával 1-2 ártatlant a halálba.
Míg egy izmosabb autóval hamar kijön a vezetési tudás hiánya és egy komolyabb gázfröccsnél már kiszalad az autó alóla, odavágja a padkának, vagy egy oszlopnak 30-40-nél. A verda kuka, de vélhetően megússza és remélhetőleg tanul belőle.
Valami ilyenre gondolok:
https://www.youtube.com/watch?v=aT7Qsg2tLDc
vagy:
https://www.youtube.com/watch?v=dFvjCpE9FPE
(...tudom vannak ellenpéldák is szép számmal)
Szerintem inkább csapja oda valami béna hiba miatt, mint hogy száguldozzon.
Mondjuk egy ilyennel azért durván lehet honi autópályán áldozatot szedni, ha például csak eldobja vele magát. :S
Mint a Stohl a nagy terepjáróval, ez is legázolja kisebbet, itt akár többet is. :S
Disco-s balesetek, etc.
"E36 AZ E36 MARAD ÖRÖKRE"
Hát ja, gondoltuk hogy nem lesz belőle E46.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!