Vegyek 3 ajtós Opel Astra F-et első autónak?
Sziasztok!
Kaptam egy ajánlatot hogy 110-ért adnának egy Opel Astra F-et, fehér, 3 ajtós, 1.4 benzin.
Kb 10-15000ft-ot kell rá költeni, de az sem kötelező, mert nem égetően fontos a hiba, bár ajánlott. :)
Szóval a kilométer óra spirált kell kicserélni, és az egyik ajtó perselye kikopott.
Elég közel is van (20km-en belül).
Első autó lenne, üzemben tartóival gondoltam, majd később esetleg átiratni ha szükséges.
Megéri megvenni?
Várok pozitívumokat és negatívumokat egyaránt.
Előre is köszönöm!
110.ért?
Milyen idős?
Karosszériát mindenképpen átnézném... Sárvédőívek..
Ha erősen korrodált akkor én nem ajánlanám...
Én pozitívumokat tudok. Nagyon olcsó az alkatrész, egyszerű mint a faék, ezért kevés a hibalehetőség.
Rozsdásodnak, de szerintem nem jobban mint bármelyik mostani autó.
92-es évjárat.
Nem mai...
Csak A-ból B-be kell hogy elvigyen. :)
Ha nincs jobbra pénzed, akkor igen.
Az alaktrészt fillérekből beszerzed a bontóból hozzá, ahol hegyekben áll.
Viszont, én tuti nem vennék klíma nélküli autót.Majd megtudod te is...
Első autónak én csak olcsót ajánlanék, erre ez tökéletes lesz.
Üzembentartói is jó dolog, csak ne foglaljanak semmit a tulajtól...
Tehát azért egy adásvételit írjatok, csak azt ne lobogtasd az okmányirodában. Arra az esetre, ha esetleg becsengetne hozzád a NAV, és foglalnák az autód, mert a tulaj nem fizetett valamit.
Az a helyzet hogy 120-am van.
Viszont az eladó csak átiratva adja a kocsit adásvételivel.
Tehát 110 a kocsi, 60 az átírás, 40 a biztosítás évente, és júniusban műszakira megy, az kb +50, ja és tankolni is kéne.
Kölcsön éppen tudok kérni, csak akkor hónapokig koplalok mire visszafizetem, viszont nagyon szeretném ezt a kocsit.
Nem tudom mit csináljak.
Hát ha nagyon kellene, és a tulaj csak átírásba megy bele, akkor 1 válaszásod van. (én is voltam hasonló cipőben)
Kérsz kölcsön, és elteszed az autót garázsba amíg vissza nem tudod fizetni. Mert ha ekezdesz menni vele, a tanoláson kívül kellhet még ez is az is, apróságok, de kiélezett anyagi helyzetben 3-5 ezer ft is sokat számíthat.
Gondolom a tulaj olyanba úgysem menne bele hogy lefoglalózod, és addig tartja amíg minden pénz egyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!