Mennyi pénz kell a drifthez?
Nyugodtan fölháborodhatsz, de ettől semmi sem fog megváltozni. Aki csak a monitor mögött hisztizik, az sosem tanul meg keresztbe menni.
Ehhez a sporthoz -az anyagiakon túl- sok tehetség kell, és még több alázat. Aki versenyezni szeretne, az boldogan beleül a legócskább roncsba is, megpróbálja ellesni a fogásokat, és nem azzal foglalkozik, hogy : "honnan van az a rengeteg pénz?"
Ha számodra ez a kérdés a fő mozgatórugó, akkor soha nem jutsz még a közelébe sem az autósportnak. :(
Figyelj...elején csináld azt amit spanom.
Vett magának egy régi fos bmw-t. (200 ezerért)Havi egyszer megtankolja és kiviszi valami forgalomtól elzrt helyre és ott tekergeti jobbra balra. Szerintem tedd te is ezt...aztán 10 év múlva ha lesz pénzed csinállj egy rendes driftautót ha akkor is érdekel ez.
Ugyan régi a kérdés, de egy hozzá értő válasz se érkezett, így leírok mindent ami eszembe jut.
Nekem is minden álmom az volt, hogy egyszer versenyezhessek, de én inkább a gymkhanába gondolkoztam, mert a drift az 2x annyi pénz. Ez a sport sajnos a pénzről szól. Ha sok pénzed van lehetsz valaki, ha nem akkor senki sajnos ez a valóság. Az autó árán kívül ami lesz vagy 3 milla alsó hangon, mert drifhez kell minimum 300 lóerő, szóval ezen felül éves szinten lesz min. 1 milla. Szerelés, gumi, szállítás, edzések stb..- Ez alsó hangon. Tökölön a reptéren szokott lenni gyarkolás ha jól tudom 25e FT / kocsi / nap. A szponzór dolog az csak akkor fog jönni, ha kezdőként megnyersz vagy 2-3 versenyt egyből és felfigyelnek rád, akkor elkezdenek pénzzel tolni, cserébe te reklámozod az adott céget, de ehhez nagyon jól kell hogy versenyezz és akkor se biztos, hogy neked ingyen lesz a sport. Nekem nem sikerült elérnem, ban egy utcai E36 328i-m sperr-el így hobbi szinten elrakom egy két kanyarba és ennyi. Ez a sport a pénzről szól, ha nincs pénzed sajna csak ez marad, hogy veszel valamit és az utcán tolod velem :D
Ennyi, pacsi neked kérdező.
Amúgy van is egy ilyen matricám "Drift for life"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!