Hogy szokott ez lenni? ( autó eladása, többi lent )
Mindkettő lehetséges.
Attól függ, hogy a vevő meg akar-e még nézni több autót is, és azután dönteni, vagy a hirdetés alapján már előre eldöntötte, hogy ha a valóság egyezik a hirdetésben leírtakkal, akkor az kell neki.
Nyilván számít az is, hogy mennyire reális az esélye, hogy ha nem veszi meg egyből, akkor mire visszamegy már el lesz adva másnak.
Embere válogatja.
Adtam már el úgy autót, hogy -eljött/megnézte/kipróbálta/kifizette/aláírta/elvitte. Az egész akció kb. 40 perc volt, és azóta sem láttam. Viszont volt olyan is, hogy először telefonon érdeklődött, aztán eljött, két nap múlva újra jött az asszonnyal, majd pár nap múlva újra jött egy szerelővel, aztán el akart vinni egy ügyvédhez, később pedig előszerződést akart kötni, legvégül részletekben akart fizetni...... :(
Miután első látásra normálisnak tűnt, nem akartam másnak eladni, de több mint két hét sz@rakodás után rövidre zártam a történetet. Azt mondtam, eladó az autó, de nem neki. Rákövetkező hétvégén kivittem az autóspiacra, ahol egy szakértő megállapította, hogy újra van festve és vissza van tekerve az órája és sokat eszik. Aztán a következő megkérdezte, hogy mennyit engedek az ár feléből, végül harmadik érdeklődő, egy beindítás és egy próbakör után elvitte.
Sokféle vásárló van................. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!