Mennyi pénz kell a drifthez?
Figyelt kérdés
Régi állmom hogy driftelhessek, csak nem tudom bele vágjak-e az anyagi háttér miatt. Először természetesen hobbi szinten csinálnám és ha úgylátom, hogy megy akkor versenyezni is szeretnék. Van vezetési affinitásom és van auószerelő tapasztalatom is. Hobby célra tudnék építeni magamnak egy autót amivel elkezdeném. Nyílván nagyondrága a benzin a kocsi a gumik stb. . A kérdés az hogy a pilótáknak mennyibe kerül egy gyakorlónap vagy egy verseny? Hogyan lehet szponzorokat találni és a szponzornak miért jó hogy támogatnak? Biztos hogy nem a saját zsebből driftel mindenki. Honan van az a rengeteg pénz?2016. márc. 21. 19:20
1/15 anonim válasza:
Most ha van autószerelő tapasztalat akkor tisztában kéne lenni az összegekkel. De amivel ekzdeni szokták valami régi nagy motoros BMW, azokból mire kijön ami kell 1-2 misi simán rámegy.
3/15 A kérdező kommentje:
Az autóépítés árával tisztában vagyok. Az utána lévő költségekre lennék kiváncsi meg a többi kérdésre.
2016. márc. 21. 20:35
4/15 anonim válasza:
Ha már az autó kész van akkor főképpen saját sejtésemből következve a kuplung és a gumi lesz az általános, a többi ahogy jön.
5/15 anonim válasza:
Ha nincs pénzed, akkor egy hátsókerekes bmw-t kell hogy vegyél. Azzal még tudsz pár kört driftelni míg véglen ki nem purcan :) Amúgy tényleg milliós tétel.
6/15 anonim válasza:
Ha fel kell tenned magadnak ezt a kérdést,hogy mennyi pénz kell a drifteléshez akkor ez nem a te sportod!!Nézz valami mást,de komolyan!
7/15 veterán vas válasza:
A "vezetési affinitás" jelen esetben nagyon kevés, egy jogosítvánnyal sokkal többre mennél.
Az autószerelői tapasztalatod kétséges, mert ha valóban lenne ilyen multad, akkor nem így, és nem itt kérdeznél.
A szponzorálással kapcsolatos érdeklődésed ugyancsak arról árulkodik, hogy azon a területen is teljesen járatlan vagy.
Ne álmodozz, ez nem a Te sportod.
9/15 A kérdező kommentje:
Hú de sok okos, értelmes ember van itt. Kötekedni jöttetek ide vagy válaszolni? Mert eddig még a kérdésekre válasz nem érkezett. Honnan tudod te, hogy nekem van-e jogosítványom vagy nincs? Meg amúgyis mi közöd van hozzá? A kérdésre válaszolnál a helyett, hogy a hülyeségedet hajtod! Azt hittem ezen az oldalob bármilyen kérdést fel lehet tenni de akkor bocsi nem tudtam hogy a válaszoló hülyébb mint a kérdező! Örülnék neki ha olyan írna aki 70%-nál több hasznos választ ír! Igen a szponzorálással kapcsolatban járatlan vagyok nem véletlenül ez a kérdés! De ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor nem kell írni! A gyakorlónap pedig nem a versenynap hanem az edzés aminek nincs tétje! :D :D :D Mivel nem úgy születik az ember, hogy profi drifter valószínűleg gyakorolni kell!
2016. márc. 22. 17:57
10/15 anonim válasza:
Mert abban mi az érthetetlen: Ebbe kezdőtőke nélkül nem lehet csak úgy hopp belevágni.
Innentől kezdve meg addig nem elhet semmit sem tenni míg nincs kocsi, mert szponzor sem lesz addig míg nem teszel le valamit az asztalra, azért nem fognak pénzelni, hogy én driftelni fogok kéne kis pénz, cserébe reklámfelületek lesznek a kocsin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!