Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek kezdokent?

Milyen motort vegyek kezdokent?

Figyelt kérdés

Mindenkepp 50es lesz,nehany dologgal mar tisztaban vagyok.

A kerdesem a kovetkezo:

Simsont vagy aprilia rs50t vegyek?

Unokatestveremnek apriliaja van,de o simsonnal vizsgazott,es azt mondja hogy simsonnal konyebb a vizsga,es konnyebben megtanulnek motorozni.

Ha most vennek egy simsont ,meddig kene vele "gyakorolnom"?

#Simson #Aprilia #RS 50 #kezdomotoros
2016. márc. 21. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A simsonnal csak 1 nagy baj van. Kevés a jó és ha igen szinte annyiért veszel egy apriliat ami jó. Ha tudsz váltani onnan olyan mint a biciklizés csak 10 kg helyett mondjuk 100.
2016. márc. 21. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Hat szivem szerint apriliat vennek,csak mivel tenyleg eleg kezdo vagyok,igy tartok tole egy kicsit,ugyanakkor a kihivas meg motival :D

mondjuk a valtas az ment nagyabbol unokatestverem motorjan

Egyeb tanacsok esetleg?

2016. márc. 21. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!

Ne emeld már piedesztárra a motorozást. Semmi nehéz nincs benne. Ha egyből egy 500-as géppel kezdenél arra is hamar ráéreznél. Tudsz biciklizni? Akkor motorozni is tudsz.

Olyan motort keress ami tetszik és meg is akarod tartani.

2016. márc. 21. 17:50
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Lényegében az utolsó mindent leírt :D Amúgy én annyit hozzátennék hogy én meg egyből 125-össel fogom kezdeni, csak nyáron. Most csak egy kis robogót néha használok, hogy ne álljon sokat. Szóval tényleg nem kell megijedni ettől :D
2016. márc. 21. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:

RS50-ből is sok a leharcolt darab.

AMúgy az az 500-as példa meg olyan, hogy persze, lehet valakinek megy rögtön, de jobb kissebbel ekzdeni és azzal szokni, és fokozatosan váltani. ENnyi erővel rögtön lehetne 1000-res is nem?

2016. márc. 21. 20:14
 6/13 BiTOPro97 ***** válasza:
#5 Pontosan, 5+ éve, most már nem is 50-es papírral ültem eleget egy 125-sel forgalomban - jó két éve már inkább autóval járok. De nyárin a 125-awl rohangálok. És egy 500-as egész más, legalábbis amihez szerencsém volt. Egy 250-es bőven jó lenne most, csak se időm, és főleg kedvem nincs most keresni egyet ilyent, ilyen időben/időjárásra. - tudom ezzel majd drágább lesz. Meg amit láttam, azt úgy tették el télre, hogy síni lehetne vagy nevetni rajta. - utóbbi vérmérséklet kérdése.
2016. márc. 23. 11:41
 7/13 BiTOPro97 ***** válasza:
javítva: De nyáron a 125-össel rohangálok.
2016. márc. 23. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:
19%

Ha tudsz szerelni, és szereted a klasszikusabban kinéző motorokat, Simsonnal se jársz rosszul. 80-90 ezerért lehe találni korrekt Simsont, de arra ne számíts, hogy nem lesz vele soha gond! A Simson olyan kicsiben, mint autóban az Alfa Romeo. Ha szereted, akkor is szereted, ha épp nem tud elindulni. Ha nem, akkor nem kell ilyen neked. Viszont ha szeretettel bánsz vele, nagyon meghálálja. Itt az enyém, szerintem egy ilyennel már stílusos közlekedni:

[link]

[link]

Amire figyelj, ha Simson mellett döntesz: ne vegyél szarrá tuningoltat, ne vegyél csúnyát. Általában a szép Simson belülről is rendben van, a ronda meg belülről is olyan (tapasztalat). Ne csörögjön a blokk, induljon 1-2-3. rúgásra, legyen olajozott a működése.

Az RS50 nekem nagyon nem szimpi motor, szerintem tipikusan egy olyan ötvenes gép, ami nagyobbnak akar tűnni, mint ami, de az tény hogy megbízhatóbb mint egy szinyák. Drágább, de hosszú távon megbízhatóbb, és nem kell szerelgetni.

2016. márc. 29. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
#8 vagyok. A képekhez hozzáfűzném, hogy a motor felújításának kezdetén készültek (lásd: nincs bekötve az első fék, pár alkatrész kopott pld. első teleszkópok ill. a váz pár helyen, üléshuzat jobb oldalt szakadt, gumik teljesen újak). Azóta pöpecebb a gép, de arról még nem készült jó minőségű kép.
2016. márc. 29. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
ezeken a linkelt képeken csodálatos egy jószágot látni :D Oké, alapból olyan a simson amilyen, de így felmókolva röhejes.
2016. ápr. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!