Milyen 4 személyes cabriot vegyek 3 millió alatt?
Eddig 2000 év előtti vászontetős cabriókkal volt már dolgom, nem rosszak, de már vágyok egy olyanra amit nem kell hetente szerelni 2 évente rozsádtlanítani stb. A célom egy olyan cabrio megvétele ami nem eszi le a gatyámat (most pl a 1.9 tdi motoros golfom olyan 5-6 liter körül elmegy). Városba havonta 200km megyek vele és havonta 1-2 alkalommal kb 600 pályán 130 tempóval. Amit eddig néztem, megane CC, VW eos, A4 audi. Ezeknek mennyit fogyasztanak a valóságban diesel változatban? A szélzaj mennyire hallatszik pályán? (A mostaniba eléggé behallatszik és zavar)
Mit javasoltok?
En is cabrios vagyok es masfel even at kerestem kutattam a tokeletes autot. Vegig ultem a teljes cc vonalat es kiprobaltam 1-2 vaszontetos autot is. A kovetkezokre jutottam:
Audi a4 - Pocsek motorok ( a java 2.5 v6 tdi) es rengeteg a multitronic valto. Robogo feeling
Ford focus cc - Sivar belter es alig van hatul hely.
Opel astra twin top - Ugyanaz a baja mint a fordnak. Kivulrol nagyon szep, belul sivar es unalmas
Renault megane cc - Katasztrofalisan instabil elektromos rendszer es nyiszogo teto.
Peugeot 308 cc - Remek auto, de hatul alig van hely, nyiszog a teto es a szelvedo tulsagosan benyulik a sofor feje fole.
Volvo c70 - A vaszontetosek mar nagyon oregek, a cc meg tul draga a tudasahoz kepest. Huzatos is.
Vw eos - Ennek a legerosebb a teteje, de tul sok a 2.0-as pd ami nem epp a megbizhatosagarol hires. Magam moge (181cm) kenyelmesen beferek.
A listabol az eost vettem meg 2.0-as fsi motorral bezs borbelsovel.
Sziasztok,
Egyre aktuálisabb a helyzet. Amire leszűkítettem:
opel astra h TT
Ford focus
Renault 2006 tól 1.5dci
VW EOS
Eddig a Renault tetszett a legjobban 106le motorjával. Elv keveset fogyaszt és mivel nem prémium kocsi a fenntartása sem vészes. A többinél az adók is jóval magasabbak lennének..
Szerintetek mennyivel fogyaszt többet egy 1.9 mint egy 1.5 diesel motor? Van értelme egy drágább, többet futott kocsit venni mint egy Renault ot? A felső határ kb 2.5m
Szia
Végül melyiket vetted? Illetve írnál róla pár sort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!