Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 1 millió...

Milyen autót vegyek 1 millió alatt?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, kritériumok:

-kis fogyasztás (8l alatt)

-kis fenntartási költségek

-elférjek benne (190cm magas vagyok)

-megbízhatóság

Gondolkozom jelenleg:

-a W124-es zöldséges Merciken, mert szinte mindenki szerint örök életű, megbízható meg minden.

-Audi A4, mert strapabíró 1.9 TDI-je van ami nagyon jó...

-Suzuki Ignis, mert nagyon olcsó fenntartani és keveset eszik, de mégiscsak egy "sz@r" Suzuki.

-C osztályú Merci (w202), mert hasonlóan a w124-hez nagyon megbízható.

Jöhetnek egyéb ötletek is!

2016. márc. 20. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
A Merciket felejtsd el. Rohadnak mint egy körte. A tdi-k már körbejárták a földet kilencszázszor. Az ignis csak 100-as tempó alatt eszik keveset. Keress egy Swift II-t. Az megbízható, nem eszik sokat és biztonságos is.
2016. márc. 20. 17:38
 2/5 Tomcatters ***** válasza:
100%
Esetleg 1.6 7. Generacios honda civicek is jók :)
2016. márc. 20. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

"Suzuki Ignis, mert nagyon olcsó fenntartani és keveset eszik, de mégiscsak egy "sz@r" Suzuki. "

hát elég szar! én 13 éve használom,fékbetét, gyertya,olaj,hátsó kerékcsapágy,napellenző,-ezeket cseréltem eddig rajta.nyáron minden második héten balatonaliga megállás nélkül,München,(autópályán), jó még csak 4x 13 év alatt.-szervíz akkor látja ha vizsgáztatni viszem.tényleg elég sz@r!

2016. márc. 20. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mercivel a 8 liter alá se frnél bele mindene setben, városban tuti nem.
2016. márc. 21. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
34%
Merci C 250 D
2016. márc. 22. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!