Milyen autót vegyek?
Osztom Osynho véleményét!
Prémium autót soha nem éri meg megvenni sem újkorában, sem használtan, legyen az Audi, BMW, Mercedes, vagy egyéb.
Új korában azért veszik mert nem tétel, használtan meg azért mert vagy kell a látszat, vagy kell az élmény.
És valóban egy "öreg" BMW-nek megfelelő motorral van komoly élményfaktora amit addig nem értesz meg, amíg nem birtokolsz egyet, vagy legalábbis nem vezeted tartósan.
Használtan ha az ész érveket nézzük akkor ne vegyél öreg BMW-t mert x@r, mert Suzukiból 5 évvel fiatalabbat kapsz meg stb...
Egy bizonyos keret alatt pl 1 millió forint biztos nem ajánlanám én se egyik prémium márkát sem.
Azt viszont tudom, hogy nekem is BMW-m van és oda nem adnám még egy szalonból kihozott Suzukiért sem, és nem elfogultság, volt már pár autóm.
ma 16:26
Szerintem meg elég nagy élmény. :) Persze kinek mi. Nyilván, egy 1,5 tonnás autó, amibe lehet pakolni, élményautózáson kívül másra is használni, sose fog úgy mozogni az úton, mint egy mx5. Viszont egy bmw akkor is hátul hajt, az első kerekek ki vannak tolva az orrába, a motor hosszában hátratolva, az első henger az ablaktörlők alatt kezdődik, a nagyobb motorosoknál hátul van az akksi. Ettől a súlyelosztása ideális, az autó alatt egy elég jó futómű van. Tehát a kérdésedre válaszolva, az az értelme a kisebb motoros bmw-nek, hogy attól, hogy nem nyom le mindenki 0-100-ig, még egy baromira jól vezethető autó, úgy fordul, ahogy egy átlag elsőkerekes sosem fog, olyan a kormányzása, amit a mai agyonszervózott autók sose fognak tudni. A másik, hogy szerintem pl az e46 egy szép autó, a beltere pedig talán a külsejénél is jobban bejön. Mondjuk az e90, e60 vonal már nem tetszik ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!